reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodziny, imieniny - sto lat:)

Alusiu Agrafkowa
W dniu Twych Urodzin kochana
życzę Ci pięknych chwil już od rana,
lekkich wieczorów i miękkich nocy,
niech nigdy blasku nie tracą Twe oczy,
niech uśmiech Twój uroczy
każdego zauroczy.
images

reklama
Wstyd mi że ten wątek tak zaniedbała L Czasu nie cofnę ale mogę złożyć jeszcze spóźnione ale na pewno szczere życzenia naszym listopadowym solenizantom:

Igorek agi4444
Sonia mary_mary
Pawełek etny
Maja ilony
Lenka anism
Kacperek gosi
Olaf dziubaka
Antek martolinki
Jaś pathanki
Asia
dziunki
Amelka banany
Marysia maxwell
Emilka
sawi
Igorek mamajulii

Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały,
aby co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały!
By nigdy nie było porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny, co rozwiewa smutki!

Zobacz załącznik 518871

Martolinko

Radosne życzenia, aby każdy rok przynosił wszystko to, co w życiu najpiękniejsze - radość, szczęście i miłość.

pieszkwiatkiem.jpg

ALU agrafki

Skoro już jesteś całkiem duża
posyłam Ci zapach letniego arbuza,
dwa pełne worki radosnego słonka,
i kwiatek, po którym tupie biedronka.
Przesyłam ciepłe, najlepsze życzenia,
Słońca i radości, dużo pomyślności,
moc uścisków, uśmiechów wiele
w dni powszednie i niedziele!

ariel.jpg

ALICJO KOCHANA

Najlepsze życzonka,
wielkiego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
szczęścia dużego jak smok,
pomyślności na kolejny życia rok
i miłości, bo ona dostarczy Ci radości!

530_balonik_prezenty.gif

Alicjo kochana! w dniu Twoich trzecich urodzin wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, zdrówka, radości! bądź szczęśliwa!

Bardzo bardzo dziękujemy kochane :)

Wiecie, wspominałam sobie oczywiście dziś moje porody i naprawdę to jest dla mnie jedno z najlepszych, najbardziej wzruszajacych wspomnień w życiu... :)

Maxwell na Twoje e-ręce dla Martusi

by kolorkami tęczy był pomalowany cały jej świat,
tanczacy-prezent-z-rozowa-kokardka.gif

a dobrzy ludzie wokół wywoływali uśmiech na jej twarzy, by czuła się kochana, potrzebna, tego życzy e-ciotka

reklama
Do góry