reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodziny, imieniny - sto lat:)

Mamo_I_Marceli przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, oby Wam się powodziło, Marcowi duuuuuuużo zdrowia i radosnych dni, a mamie - mało nieprzespanych nocy ząbkowych ;)

reklama
Oczywiście kikolku - i dla Kubusia sto lat, fajnych pań w przedszkolu , które będą miały podejście do dzieci...., by młodszy brat zbytnio nie dokuczał, a mama nie była zła ;)

100 lat
dla MARCELA
:-):-):-):-):-)
100 LAT.jpg

100 lat
dla KUBUSIA
:-):-):-):-):-)
Zobacz załącznik 298808

Marcelku,
oby miło mieszkało Ci się w nowym domku , mama często się uśmiechała i żeby odkrywanie świata wciąż sprawiłao Ci wiele radosci!!!

Kubusiu,
3 latka to już poważny wiek!!! bądź zawsze radosny , pogodny i szczęliwy!!!!

Marcelku wszystkiego najlepszego !!! :-D

Kubusiu 100 lat !!! :-D

a dla wszystkich kochanych roczniaków które przegapiałam ( za co bardzo przepraszam):

SPEŁNIENIA MARZEN DZIECIACZKI, ZDROWKA I USMEICHU NA TWARZACH, RADOŚCI I LEKKOSCI W ZYCIU, ABYŚCIE ZA CZĘSTO NIE MIALY "POD GÓRKE"
I PRZEDE WSZYSTKIM CUDOWNEGO DZIECIŃSTWA !!!

Ostatnia edycja:
Dziękujemy Wam kochane b. serdecznie za życzenia :):):) ;*;* miło mi że pamiętałyście :):)

ps. Martolinka - Marcelkowi super sie mieszka w nowym domku :):) szaleje ze hej. Coś mi się wydaje ze nie tylko ja czuje sie lepiej na swoim hahaha. W nastepny weekend prawdopodobnie przeprowadzamy sie juz na stałe. Prawdopodobnie z tego wzgledu ze mały ma w piatek szczepienie i to zalezy czy nie pojawi sie goraczka itp :):)

reklama
Do góry