reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinowe Życzenia Grudniaczków :-)

I ja się dołączam do tych cudnych zyczeń:-) Zdrówka dla naszego Cyprianka przede wszystkim, niech rośnie w siłę, niech będzie szczęśliwym i uśmiechniętym dzieciaczkiem zawsze zadowolonym z życia:-) No i bużki dla dumnej Mamusi za takiego wspaniałego Synka:-)
Dla mnie też te chwilę były ..tyle co, a tu już rok, wrzyc sie nie chce....
Te chwile sa wyjatkowe i nigdy sie nie powtórzą....

reklama
A ja nadal nie wierzę, że ten dzień JUŻ nadszedł. Pierwszy "Grudniak 2010" kończy rok. Już nie jest niemowlakiem! A przecież dopiero wyszedł ze szpitala... Czas biegnie zdecydowanie za szybko :)

Pierwsza Grudniowa Rodzinko - wszystkiego, co najlepsze dla Was!

Zdrówka, szczęścia i słodyczy
Cypriankowi z okazji pierwszych urodzin
Aluśka z dziewczynkami życzy:-)

06-zygzak-mcqueen.jpg

eeh też pamiętam jakie to były emocje- pierwszy grudniak na świecie... wielkie poruszenie na forum, wpisy co chwile z gratulacjami, i jak Salomii zauważyła- powiew porodówki na plechach :)

Cyprianku całuski od wirtualnej cioci :*

100 lat 100 lat niech żyje Cypuś nam:)
jejku już pierwszy roczniaczek .... dużo zdrówka życze i uśmiechu na każdy dzień. Żeby Cyprianek był pociechą dla mamusi przez całe życie....
cristal a Januszka zmieniłaś na Cyprianka dzieki Tuni?? Dobrze pamiętam?? :-):-)

My też dołączymy się do życzeń! Już rok minął.... Cyprian to już "dorosly" facet! Niesamowite! Żeby każdy dzień był lepszy od poprzedniego Cyprianku ;* Samych radosci w życiu, żebyś nie zaznał bólu i smutku:-)

reklama
Do góry