reklama
ale dzisiaj wielu solenizantów
Zuziu, Zuziu, Kalinko, Leno i Mateuszku wszystkiego najlepszego
sun pamiętam jak strasznie czekałyśmy tutaj na Zuzię Obstawiałam, że szybciej się rozpakujesz. Byłam pewna że przede mną hehe wyszło inaczej. Zaglądaj do nas częściej!
Zuziu, Zuziu, Kalinko, Leno i Mateuszku wszystkiego najlepszego
sun pamiętam jak strasznie czekałyśmy tutaj na Zuzię Obstawiałam, że szybciej się rozpakujesz. Byłam pewna że przede mną hehe wyszło inaczej. Zaglądaj do nas częściej!
Ha-NN-aH
BB fan
Aż mi wstyd że tak rzadko ostatnio zaglądam do Grudniówek, ale nadrabiam i życzę ROCZNIAKOM i MIKOŁAJOM (z okazji imienin) WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-):-):-)
sunnflower
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny, Olcia ja też pamiętam to było rok temu a ja pamiętam to minuta po minucie jakby to było wczoraj. Czytam Was dzień w dzień, ale już zazwyczaj na pisanie nie starcza czasu. Ja również życzę wszystkim tym małym szkrabom, którym kibicowałyśmy praktycznie od pierwszego uderzenia serca żeby były zawsze uśmiechnięte a świat był dla nich zawsze przyjazny.
mamolka
Fanka BB :)
baaa ja też życzę wszystkim roczniakom - Jubilatom dużo dużo zdrówka i miłości Sto lat
życzę aby Franek demolka został starszym bratem, a Zuzia się odważyła i w Nowy Rok śmigała na dwóch
życzę aby Franek demolka został starszym bratem, a Zuzia się odważyła i w Nowy Rok śmigała na dwóch
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: