reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodzinowe Życzenia Grudniaczków :-)

Martynko, Alku!!!!

Do twego uszka stuka mała muszka,
a misiaczek stuka do twego serduszka.
muszka i misiaczek życzonka ci składają,
a razem z życzeniami buziaka przesyłają,
bo dziś roczek ci wybija,
dziś każdy smutek cię omija.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
I wszystkiego co najlepsze dla MAM!!

reklama
alek filip martynka

WSZYSTKIE NAJ NAJ NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!
aby Fifi był tak wesołym uśmiechniętym i cudnym słoneczkiem dla bodzi i by ona czerpała z macierzyństwa tyle radości jak dotychczas

dla Martynki zdrówka, zdrówka i zdrówka! Niech nadal będzie tak pogodna i kochana, a aluśce gratuluję siły i ciepła którym otacza swoje córeczki (oraz nas wszystkie;). Oby kolejny rok był dla Was mniej chorowitkowy!

wszystkiego dobrego dla Alka. Uśmiechu i radości! Misi gratki ukończonego pierwszego roczku razem! i zaglądaj do nas częściej:)

Filipku
zdróweczka szczęścia i słodyczy oraz udanej imprezki urodzinowej
życzy e-ciocia Aluśka
z dziewczynkami
06-zygzak-mcqueen.jpg

reklama
To ja dla odmiany złożę życzenia dzisiejszym jubilatom;-)
Dużo zdróweczka, radości z odkrywania świata i spełnienia prezentowych marzeń Martynce, Fifiemu i Alkowi - ode mnie, a od Cyprula tradycyjnie piąteczka:-)
Mamuśkom - zadowolenia z pociech, samych radości i absolutnie żadnych trosk!

Do góry