reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uroda -nasza waga, wymiary, kosmetyki, powrót do formy

tez jestem niska i zawsze bylam szczupla :tak: i nieraz mialam wrazenie ze mu skóra popeka gdy bylam w trzecim trymestrze ciazy :-p mialam mnustwo widocznych czerwonych naczyniek na brzuszku i wtedy zastanawiam sie gdzie wyskocza rozstepy i jak widoczne beda :-p oprucz kremem smarowalam sie tez oliwka - za rada mojego gina i moze to ona uratowala moj brzuszek :eek: w kazdym bardz razie te rozstepy nie wygladaja tragicznie ;-)

reklama
ja zanim się zorientowałam, że jestem w ciąży to już miałam rozstępy na udach:confused2::eek::crazy: dosłownie w ciągu 2-3 dni się zrobiły:wściekła/y: potem cały czas smarowałam się różnymi kremami a i tak na brzuchu się zrobiły:crazy:

ano to ja na udach tez mam rozstepy :confused2: niestety taka pozostalosc ale z wczesniejszej mlodosci... w okresie poczatkow dojrzewania nagle szybko zaczely mi sie rozrastac piersi, biodra i uda :sorry::confused2: no a pozniej szybko schudlam wiec rozstepow mam troszke ale do tych sie juz przezwyczailam :tak: zreszta nie widzi ich nikt poza męzem :-p no a te na brzuszku by bylo widac jakbym zalozyla bikini albo jakas krotsza bluzeczke do spodni :baffled:

nimfii wiem o czym piszesz bo ja po Zuzi tez mialam tak jakby pajeczynke ale jak brzuch sie juz wchlonal i ujedrnil to prawie nic nie bylo widac. wyszlo to cholerstwo niestety w drugiej ciazy i tym razem bardziej widoczne sie ti stalo :crazy: ale popracujue nad tym :sorry:

kurcze tez sie nad tą depilacja zastanawiam bo juz nie ma cierpliwosci i czasu na ciągłą depilacje...ale inwestycja spora i tez bede wdzieczna za opinie :-)

Co najlepsze na rozstępy jest dziewczyny?
mi pomagają prysznice zimne i ciepłe, peelingi, kremy (dobry i niedrogi jest perfecty z serii dla mam). rozstępy wyszły mi dosłownie 2 i to po terminie, co uważam za dużą niesprawiedliwość:), ale już ich prawie nie widać. dziewczyny, pamiętajcie, żeby po porodzie też się smarować, moim koleżankom powychodziły po porodzie, kiedy sobie odpuściły. jeszcze jedno moja przyjaciółka była u plastyka w sprawie rozstępów, jest b. szczupła, rodziła 4 lata temu i ma b. widoczne rozstępy na brzuchu i jej powiedział, że teraz jest już za późno i zabiegi może jej zrobić, ale rezultatów cud nie będzie, bo te są już zbyt głębokie.

dziewczyny, proszę o pomoc, poradę. niedługo wracam do pracy i muszę zakonczyć karmienie. po porodzie zostało mi jeszcze 8 kg, od 2 m-cy już nie chudnę a chyba nawet przytyłam, mimo ćwiczeń (godzinę dziennie na orbitreku), rozsądnej diety, spacerów, nie jem po 18. czy po odstawieniu łatwiej jest to zrzucić? słyszałam od koleżanki, że często tak bywa, że w trakcie karmienie organizm magazynuje tłuszcz, a potem samo schodzi, czy macie podobne doświadczenia, czy to jakieś bzdury i to ze mną jest coś nie tak?

reklama
dziewczyny, proszę o pomoc, poradę. niedługo wracam do pracy i muszę zakonczyć karmienie. po porodzie zostało mi jeszcze 8 kg, od 2 m-cy już nie chudnę a chyba nawet przytyłam, mimo ćwiczeń (godzinę dziennie na orbitreku), rozsądnej diety, spacerów, nie jem po 18. czy po odstawieniu łatwiej jest to zrzucić? słyszałam od koleżanki, że często tak bywa, że w trakcie karmienie organizm magazynuje tłuszcz, a potem samo schodzi, czy macie podobne doświadczenia, czy to jakieś bzdury i to ze mną jest coś nie tak?
nie jedz slodyczy i tuczacych weglowodanow ;-)
Patent mamy: Zrzucenie kilogramów po porodzie - Kobieta.pl

Do góry