reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uroda -nasza waga, wymiary, kosmetyki, powrót do formy

labudka ja miałam coś podobnego zaraz po porodzie. przeszło samo po jakichś 2 tygodniach. ja to raczej odbierałam jako takie zakwasy ;-)

reklama
ja z piersiami po odstawieniu Maksa nie mialam zadnych problemow, to dziwne, ale nawet mi mleczko nie kapało, z dnia na dzien zanikło całkowicie. Z drugiej strony mialam go juz bardzo malo.

labudka kilka lat temu mialam taki problem z kolanami, bardzo dlugo bralam na to witaminy jakies, bo to problemy z chrząstkami byly :tak: teraz tez moze brakowac ci witamin :tak:

labudka- ja przez ponad 2 m-ce miałam takie bóle kolan, że ledwo wstawałam! a już z niższego łóżka to poprostu masakra! czytałam, że wiele kobiet ma coś takiego, mi przeszło. wydaje mi się, że to może mieć związek z brakiem witamin. ja jem już teraz wszystko i nie mam już żadnych dolegliwości tego typu, ale myślę, że nie zawadzi zapytać lekarza przy okazji,
pozdrawiam.

dzieki dziewczyny, troche sie uspokoilam, ze tez to niektóre z Was mialy. przez ciąże i czas karmienia bralam feminatal, a i tak kolana bolały. bolą nadal i jutro przy okazji szczepienia młodego spytam lekarza co z tym robic

-j- ty karmisz i miałaś już @ bo ja karmię i ani widu ani słychu w sobotę to mnie tak brzuch nawalał i miałam taki twarby i obolały że myślałam że dostanę a tu niccc

jolek2: ja też karmię i właśnie dostalam pierwszą miesiączkę, masakra. od 2 tygodni miałam twardy i wzdęty brzuch, jakbym byla w ciąży, przybyło mi 3 kg! ale takich typowych bóli nie miałam. z tego co czytalam to sprawa bbbbbbbaaaarrrrrrdzo indywidualna.

ja też wciąż karmię i dostałam @ pod koniec czerwca. z synem @ dostałam po 4,5 m-ca od cc, z córką ok 5,5 m-ca od cc.

reklama
jolek mnie w zeszłym tygodniu tak bolał jak na @ i obawiam się, że z moim szczęściem to pierwszy raz od porodu dostanę w ten weekend bo idziemy na wesele znajomych:baffled:;-) ale jakoś mi wcale nie tęskno za @:tak:

Do góry