reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

uprawiam prywatę...

nikita33

Fan(ka)
Tak patrzę, że "w temacie" grataulacji pustka taka, więć postanowiłam uprawić trochę prywaty i:

-Gratuluję mojemu kochanemu synciowi pierwszych urodzinek;
-gratuluję sobie, że wytrzymałam ten roczek w miarę zdrowa psychicznie, mimo że ze mnie matka - wariatka wiecznie zamartwiająca się o wszystko, a najbardziej o synusia...
-a przede wszystkim gratuluję mojemu mężusiowi, że mi takiego ślicznego dzidziusia zrobił;
że go synuś tak kocha,
no i że mężuś ze mną ten roczek wytrzymał, co pewnie czasem (często) było trudne...

pozdrawiam wszystkich
nikita

reklama
FMT-Congratulations.jpg

i ja Tobie także gratuluje!

zresztą sobie również- bo mam czego! sliczne i zdrowe dziecko i cudowny mąż ;D

to i ja sobie gratuluję córci i tego że tylko ja potrafię ukoić jej płacz!
gratuluję wszystkim dziewczynom porodów , że tak dzielnie przez to przeszły!
gratuluję naszym dzieciom przyjścia na świat!
i oczywiście gratulacje dla tatusiów za wspaniałe podejście do swoich żon i dzidziusiów, oraz za to że wytrzymali 9 miesięcy naszych humorów!!!

To i ja sie przylocze do gratulacji.Gratuluje sobie  porodu i slicznego synka .Gratuluje mojemu synkowi przyjscia na swiat no i ze tego ze rozwija sie  z dnia na dzien pieknieje. Gratuluje wam dzielne kobiety porodow i tego ze macie sliczne malenstwa buziaczki  :-* :-* :-*
dsc002319ct.jpg

JAKIE KOCHANE BĄCZKI !!! Ja też chcę! Już się nie mogę doczekać swojego!

Gratuluję Wam dzielne kobiety. Wszystkim matkom ustawowo powinno się przyznać aureole! :laugh:

reklama
Do góry