reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Upławy w ciąży

Witajcie, Jestem w 19t3d. Wczoraj popołudniu dostałam brązowych upławów, pojechałam na IP, stwierdzono ze mam infekcje pochwy, zrobiono usg, słyszałam serduszko, płód w ułożeniu zmiennym, prawidłowa ilość płynu owodniowego, ciąża wg usg na ten czas w którym jestem. Dostałam gynalgin na noc, odesłano mnie do domu. Dziś od rana jakieś pojedyncze zabarwienia na brązowo, ale z godzinkę temu zobaczyłam na papierze kolor lekko różowy. Czy to normalne? Czy to może być efekt infekcji ze wczoraj bylo brązowe dziś narazie tylko raz lekko różowe? Może to po aplikacji tabletki wczoraj? Opróćz tego biorę luteinę też dopochwowo.
Martwię się. Proszę o pomoc.

reklama
Dzwon i jedz do swojego gina to nie jest pytanie na neta.
Pamietaj zywej krwi nie ma prawa byc .A jesli jest plamienie inne niz wczoraj to jedz.Bo roznie bywa.Masz inny sluz przy tej infekcji? Cos sie swedzialo?? Bo dziwne brazowy sluz od infekcji moze byc? Ja bym pojechała do swojego lekarza zeby szyjke sprawdził jeszcze raz.
Kazde plamienie trzeba skonsultować

Dzwon i jedz do swojego gina to nie jest pytanie na neta.
Pamietaj zywej krwi nie ma prawa byc .A jesli jest plamienie inne niz wczoraj to jedz.Bo roznie bywa.Masz inny sluz przy tej infekcji? Cos sie swedzialo?? Bo dziwne brazowy sluz od infekcji moze byc? Ja bym pojechała do swojego lekarza zeby szyjke sprawdził jeszcze raz.
Kazde plamienie trzeba skonsultować

To nie była żywa krew, tylko coś lekko różowego. Teraz jest albo znów brąz delikatny lub czysto.
Nie mam nr do swojego gin. :(
Wlasnie mi znajoma polozna powiedziała że gynalgin zmienia zabarwienie właśnie może być w taki sposób.

Nawet rozowe trzeba skonsultować.Ja zawsze dzwonilam czy pisalam sms do gina jak mialam jakies zapytanie ale to nie każdy taki jest.
Co do gynalginu to nie mam pojęcia bo bralam tylko raz i to w masci aplikacja.Daj znac

Do góry