reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uplawy i szyjka macicy

Madzia04071990

Fanka BB :)
Witam serdecznie. Drogie Panie czy moglaby mi ktoras napisac jaki prawidlowy sluz jest przed miesiaczka i w ewentualnym zaplodnieniu? Oraz czy szyjka macicy nisko oznacza,ze miesiaczka nadejdzie na dniach a wysoko,ze ciaza?
Przeczytalam wiele artykulow,ale jeden zaprzecza drugiemu. W jednym jest napisane,ze w ciazy wysoko a przed miesiaczka nisko w innych zas na odwrot.
Czekam na badania dlaczego mi sie spoznia miesiaczka, ale to nastapi dopiero 1 lipca i do tego czasu chyba zwariuje :(
Testy ciazowe wciaz negatywne :( od plamienia 3 dniowego minelo 9 dni (plamienie mialam skape 8.9 i 10 czerwca), a okresu dalej brak :( dzis zauwazylam, ze mam bardziej przezroczysty i lejacy sluz, kilka dni wczesniej byl bialo zoltawy i zastanawiam sie czy przed miesiaczka powinien byc jeden kolor sluzu,czy moze on sie zmieniac? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

reklama
Niby przed miesiaczka powinien przypominać ten owulacyjny. Ale u mnie jest biały gesty.
Co do szyjki to zalezy, np od tylozgiecia.
Ja sama próbowałam to rozgryźć i nie jest to takie proste.
Mozesz spróbować pomiaru tem. Np rano przed wstaniem. Jesli bedzie ci sie utrzymywać wysoko i nagle opadnie to mozesz sie spodziewać krwawienia.

Ja tez mialam bialo zoltawy i gesty, a dzis tak jakby przezroczysty- hmmm. Sprobuje jeszcze temperature mierzyc- czyli jak bedzie taka sama temperatura to znaczy,ze to na miesiaczke? Objawy mam jak na miesiaczke,ale nadal jej nie ma🙈 dzis zaczal bolec mnie krzyz troche, po chwili przechodzi. Bol piersi minal, byl tylko po plamieniu hmmmm.

Do góry