Witam. Dziewczyny poradzcie mi czy mamy udać się do lekarza czy pani kuje. Mianowicie moja 6 miesięczna córeczka spadła dzisiaj z łóżka, płakała krótko na czole miała czerwona plamke ale znikła. Minęło 3 godziny dziecko zachowuje się normalnie jednak ciągle mam obawy czy nie udać się na SOR. Proszę o jakąś rade
reklama
Dudusia92
Fanka BB :)
No to daj spokój bedzie chodzić to nie takie upadki będzie zaliczać. Jeżeli zachowuje sie normalnie to nic jej nie jest.Witam. Dziewczyny poradzcie mi czy mamy udać się do lekarza czy pani kuje. Mianowicie moja 6 miesięczna córeczka spadła dzisiaj z łóżka, płakała krótko na czole miała czerwona plamke ale znikła. Minęło 3 godziny dziecko zachowuje się normalnie jednak ciągle mam obawy czy nie udać się na SOR. Proszę o jakąś rade
Wiem może i trochę pani kuje ale jak to pierwsze dziecko o wszystko się człowiek boi. I tak siedzę i przeżywamNo to daj spokój bedzie chodzić to nie takie upadki będzie zaliczać. Jeżeli zachowuje sie normalnie to nic jej nie jest.
Dudusia92
Fanka BB :)
Moja nie raz zaliczyła tzw. Glebe i mam na myśli mocną glebe. Dzieci sie wywracaja, wpadają na ściane. Spadaja z rożnych rzeczy. Spokojnie z dystansem do wszystkiego podchodź.Wiem może i trochę pani kuje ale jak to pierwsze dziecko o wszystko się człowiek boi. I tak siedzę i przeżywam
Dzięki trochę mi lepiej po tych słowachMoja nie raz zaliczyła tzw. Glebe i mam na myśli mocną glebe. Dzieci sie wywracaja, wpadają na ściane. Spadaja z rożnych rzeczy. Spokojnie z dystansem do wszystkiego podchodź.
Nas kiedys ochrzanili w szpitalu ze przyjechalismy. Ale dziecko bieglo i przewrocilo sie na plecy glowa uderzajac o parkiet. Po czym odrazu zwymiotowalo. I dalej sie juz nic nie dzialo. I jak lekarz ogladal w szpitalu to powiedzial ze nie potrzebnie przyjechalismy. Bo gdyby wymioty sie powtarzaly. Dziecko by bylo osowiałe. To wtedy trzeba przyjechac. A nie... tu szal energii usmiech wyglupy.
reklama
Podziel się: