reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Upadek w ciąży

A jak z niezawodnością? Słyszałem, że niekiedy detektory zawodzą i powstaje przez to panika.
Oczywiście, dam znać.

Skoro Twoje dziecko przetrwało upadek, może i moje da radę, oby tak było. A miałaś jakieś powikłania, np odklejenie łożyska?
Nie było żadnych powikłań po upadku.
Mnie jeszcze nie zawiódł i mam nadzieję, że nigdy nie zawiedzie. używam od 11tc, a jestem w 21tc. Trzeba wiedzieć gdzie na danym etapie szukać serduszka (jest w instrukcji) i wcześniej posłuchać jak brzmi odgłos serca dziecka. Jak taki pędzący pociąg lub galopujący koń :)

reklama
Ok, dziękuję. Trochę mnie ta informacja od Ciebie uspokoiła. Pewnie zainwestujemy w detektor. Możliwe, że polecany przez Ciebie model

Dzięki za informację :) Kurde, dziewczyna narzeka na ten kujący ból. Czy to może serio być coś niepokojącego? Narzeczona podobno sobie przypomniała, że upadła na bok, a nie na brzuch.
Czy jest opcja, że po takim upadku dziecko mogło spotkać się ze św. Piotrem?

Dzięki za informację :) Kurde, dziewczyna narzeka na ten kujący ból. Czy to może serio być coś niepokojącego? Narzeczona podobno sobie przypomniała, że upadła na bok, a nie na brzuch.
Czy jest opcja, że po takim upadku dziecko mogło spotkać się ze św. Piotrem?
Może, ale nie musi. Dlatego jedźcie w końcu do lekarza i to sprawdźcie, po co się katować tyle czasu?

reklama
Do góry