To znaczy ,że nie zdążyli podać antybiotyku na czas rozumiem ..ja powinnam dobę przed porodem odłożyć neoparine. .ale szczerze to nie wiem kiedy pójdę. .pierwszy poród to szlam z uśmiechem ..a tu jestem wszystkim przerażona ..dziękuję za słowa otuchy dziewczyny .Nic się nie martw. Myślę że wszytsko jest ok. Dzidziuś jest chroniony a dodatkowo nie upadłaś na brzuch. Gbs się nie obawiaj. Miałam w ciążach i wszytsko było ok. Mimo, że porady ekspresowe i nawet antybiotyk nie zszedł.
reklama
Koniczynka1
Fanka BB :)
Złamaną ręką też można ruszać, więc to żaden wyznacznik. Lepiej to sprawdzić
Mamafasolki
Fanka BB :)
Ja po obu upadkach w dwóch ciążach jechałam na USG. Upadek taki ekstra na śnieg - jechałam zrobić USG, akurat była moja lekarka. Upadłam nie na brzuch, mąż mnie złapał
Druga ciąża syn walnął mnie pod brzuchem. Tutaj jechałam dzień później, bo stało się to mega późno wieczorem.Bolało jak cholera. Krwiak na spojeniu, dwie wizyty u fizjo etc. Miałam tydzień się oszczędzać, lekarz bardzo dokładnie przyglądał się czy nic się nie działo.
Byłam gbs + i mam zdrowego syna po udanym vbac
Druga ciąża syn walnął mnie pod brzuchem. Tutaj jechałam dzień później, bo stało się to mega późno wieczorem.Bolało jak cholera. Krwiak na spojeniu, dwie wizyty u fizjo etc. Miałam tydzień się oszczędzać, lekarz bardzo dokładnie przyglądał się czy nic się nie działo.
Ja się dostosowałam do słów mojej doktor . Na szczęście nie widzę niczego złego jak na razie. Mala daje popalić momentami ..dziękuję za wsparcie staram się myśleć pozytywnie,ale różnie to bywa. Wciąż coś ..tak jak któraś napisała .strach bedzie mi towarzyszyć do rozwiązania..Ja po obu upadkach w dwóch ciążach jechałam na USG. Upadek taki ekstra na śnieg - jechałam zrobić USG, akurat była moja lekarka. Upadłam nie na brzuch, mąż mnie złapał
Podziel się: