reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

umawianki...

reklama
KAasiu, ale to miało być bez dzieci, a jak znam życie to połowa do Płocka bez dzieci nie pojedzie :-)

Ja chetnie, ale umawiajcie się na luzie, jak będe mogła to chętnie dołączę.

Ktoś się domaga reaktywacji tego wątku, a Tu cisza ...

Tak mi się nasunęło jak czytałam o czekoladzie Drzewka .. Moje drogie to kiedy w końcu się umawiamy?
Z biletami do kina trochę łatwiej niż do teatru, ale mi obydwie opcje odpowiadają :-) I każda inna forma spotkania też :tak:

Doxa ta czekolada to tez Magduśkowa jest. :tak:Ja zawsze i wszędzie. Kino, teatr co chcecie, nawet zwykłe pogaduchy przy tejże czekoladzie byłyby fajne. Jeżeli chodzi o moje najulubieńszy dzień na takie to czwartkowe popołudnia, wieczory ale też w inny dzień da radę. 23-go (środa) mam spotkanie klasowe więc nie mogę. a na majówkę wyruszam na moje Podlasie, więc mnie nie będzie. A i do Płocka dla mnie za daleko jeszcze (na razie) ale jak chcecie się spotkać tam to spoko poczekam na następne spotkanie. :dry:

Pewnie, ze puściutko, nie te czasy kiedy każdy miał czas i ochotę. Swoją drogą szkoda.

reklama
Do góry