reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

umawianki...

reklama
KAasiu, ale to miało być bez dzieci, a jak znam życie to połowa do Płocka bez dzieci nie pojedzie :-)

Ja chetnie, ale umawiajcie się na luzie, jak będe mogła to chętnie dołączę.

Ktoś się domaga reaktywacji tego wątku, a Tu cisza ...

Tak mi się nasunęło jak czytałam o czekoladzie Drzewka .. Moje drogie to kiedy w końcu się umawiamy?
Z biletami do kina trochę łatwiej niż do teatru, ale mi obydwie opcje odpowiadają :-) I każda inna forma spotkania też :tak:

Doxa ta czekolada to tez Magduśkowa jest. :tak:Ja zawsze i wszędzie. Kino, teatr co chcecie, nawet zwykłe pogaduchy przy tejże czekoladzie byłyby fajne. Jeżeli chodzi o moje najulubieńszy dzień na takie to czwartkowe popołudnia, wieczory ale też w inny dzień da radę. 23-go (środa) mam spotkanie klasowe więc nie mogę. a na majówkę wyruszam na moje Podlasie, więc mnie nie będzie. A i do Płocka dla mnie za daleko jeszcze (na razie) ale jak chcecie się spotkać tam to spoko poczekam na następne spotkanie. :dry:

Pewnie, ze puściutko, nie te czasy kiedy każdy miał czas i ochotę. Swoją drogą szkoda.

reklama
Do góry