reklama
*syla*
kobieta pracująca...
ja też, ja też, ale może np zamiast kina to jakiś teatr? Co Wy na to? W połączeniu z knajpką:-)
Doxa
Fanka BB :)
Ktoś się domaga reaktywacji tego wątku, a Tu cisza ...
Tak mi się nasunęło jak czytałam o czekoladzie Drzewka .. Moje drogie to kiedy w końcu się umawiamy?
Z biletami do kina trochę łatwiej niż do teatru, ale mi obydwie opcje odpowiadają :-) I każda inna forma spotkania też
Tak mi się nasunęło jak czytałam o czekoladzie Drzewka .. Moje drogie to kiedy w końcu się umawiamy?
Z biletami do kina trochę łatwiej niż do teatru, ale mi obydwie opcje odpowiadają :-) I każda inna forma spotkania też
drzewko
Fanka BB :)
Doxa ta czekolada to tez Magduśkowa jest. Ja zawsze i wszędzie. Kino, teatr co chcecie, nawet zwykłe pogaduchy przy tejże czekoladzie byłyby fajne. Jeżeli chodzi o moje najulubieńszy dzień na takie to czwartkowe popołudnia, wieczory ale też w inny dzień da radę. 23-go (środa) mam spotkanie klasowe więc nie mogę. a na majówkę wyruszam na moje Podlasie, więc mnie nie będzie. A i do Płocka dla mnie za daleko jeszcze (na razie) ale jak chcecie się spotkać tam to spoko poczekam na następne spotkanie.
reklama
mała26
Październikowa mama 2005
widziałyście to:
Dla Ciebie Mamo i Tato
Dla Ciebie Mamo i Tato
Podziel się: