reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

umawianki...

eeeeej a co tu za rozmowy wieczorową porą??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto mi tu z jakimś parkiem wyskakuje????? Teddy, ja Ci dam zaraz park!
Magdusiek a dlaczego może się okazać że nie będziesz???:-(

Nawet mnie nie denerwujcie:wściekła/y: Już za bardzo się nastawiłam.

Słuchajcie, ja przygotowuję wszystko na grila i ognisko. Myślę o paru sałatkach, mięchu (karkówa, kurczak, jakieś szaszłyki), pieczarki faszerowane (na grila) i kiełbasie na ognisko może jeszcze coś jak mnie oświeci. Żarcia nie zabraknie - to obiecuję!!!!

Jeśli się tak dopominacie to ew. coś słodkiego i jakieś owoce dla maluchów. Coś na co same macie ochotę!
Teddy zaproponowała sernik - super!

I proszę nie kombinować tylko przyjeżdżać!!!!!!!!!!!!!!
Nie ważne ile osób bo wiecie że ja mam rodzinkę sporą i każda impreza u nas (rodzinna) to jak małe wesele;-) Więc jestem przyzwyczajona do sporych spędów. Nie przeraża mnie ilość osób!!!!!!!

Czekam na Was....WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
:-)
gorzej jak Ci panowie poczytają i uznają, ze oni niekoneicznie, bo nie Panie :-)

mój Kamil na bank nie da rady, więc można go wykreslić.

Syla, dzięki za dokładny plan. mapa przestudiowana , przejazd przez Warszawę prosty!:tak:
Aha i My wszyscy chyba w komplecie się stawimy, bo teściowa dziś wyjeżdża. chgłopcy musieliby zostać , na wieeeele godzin sami a temu mówię kategorycznie NIE!

reklama
Do góry