*syla*
kobieta pracująca...
eeeeej a co tu za rozmowy wieczorową porą??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto mi tu z jakimś parkiem wyskakuje????? Teddy, ja Ci dam zaraz park!
Magdusiek a dlaczego może się okazać że nie będziesz???:-(
Nawet mnie nie denerwujcie Już za bardzo się nastawiłam.
Słuchajcie, ja przygotowuję wszystko na grila i ognisko. Myślę o paru sałatkach, mięchu (karkówa, kurczak, jakieś szaszłyki), pieczarki faszerowane (na grila) i kiełbasie na ognisko może jeszcze coś jak mnie oświeci. Żarcia nie zabraknie - to obiecuję!!!!
Jeśli się tak dopominacie to ew. coś słodkiego i jakieś owoce dla maluchów. Coś na co same macie ochotę!
Teddy zaproponowała sernik - super!
I proszę nie kombinować tylko przyjeżdżać!!!!!!!!!!!!!!
Nie ważne ile osób bo wiecie że ja mam rodzinkę sporą i każda impreza u nas (rodzinna) to jak małe wesele;-) Więc jestem przyzwyczajona do sporych spędów. Nie przeraża mnie ilość osób!!!!!!!
Czekam na Was....WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!1
Kto mi tu z jakimś parkiem wyskakuje????? Teddy, ja Ci dam zaraz park!
Magdusiek a dlaczego może się okazać że nie będziesz???:-(
Nawet mnie nie denerwujcie Już za bardzo się nastawiłam.
Słuchajcie, ja przygotowuję wszystko na grila i ognisko. Myślę o paru sałatkach, mięchu (karkówa, kurczak, jakieś szaszłyki), pieczarki faszerowane (na grila) i kiełbasie na ognisko może jeszcze coś jak mnie oświeci. Żarcia nie zabraknie - to obiecuję!!!!
Jeśli się tak dopominacie to ew. coś słodkiego i jakieś owoce dla maluchów. Coś na co same macie ochotę!
Teddy zaproponowała sernik - super!
I proszę nie kombinować tylko przyjeżdżać!!!!!!!!!!!!!!
Nie ważne ile osób bo wiecie że ja mam rodzinkę sporą i każda impreza u nas (rodzinna) to jak małe wesele;-) Więc jestem przyzwyczajona do sporych spędów. Nie przeraża mnie ilość osób!!!!!!!
Czekam na Was....WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!1