reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

umawianki...

reklama
No jak to co? Dzieci z tatusiami zostaną przecież :) Dlatego szukałam takiego co działa do póxna w tygodniu i w weekendy jest otwarte bez łaski.

eeee.... myslalam, ze jakas kawke organizujecie... ;)

ja za silownie dziekuje, jak zrzuce z 15 kilo to moze wtedy, na razie to bym sobie jedynie krzywde mogla zrobic... ;)

Magdusiek a jak rozumiesz pojecie, ze karnet wazny na nieograniczona ilosc wejsc i fitness 2 razy w tygodniu??? co to znaczy?? znaczy ze na silownie i inne rzeczy moge wejsc ile mi sie chce nawe codziennie, a na fitness 2 razy na tydzien tak?? i karmet wazny przez miesiac??

Dokładnie tak. Na siłownie możesz chodzić ile razy chcesz, a na zajęcia grupowe (jest taka tabelka) dwa razy w tygodniu.

reklama
magdusiek pisze:
Doxa - ja to bym jeszcze Natalki nie dała do przechowalni, ona słabo reaguje na obcych io chyba jeszcze ciut za mała jest.

Wiem! Ja też jeszcze nie! ;) Na razie nie przyłączam się do ćwiczących ...

Do góry