reklama
Ja do tej pory bylam wierna tuszowi L'oreal 4x Volumissime-naprawde rewelka,uzywalam tez MF 2000 i musze powiedziec ze rowniez jest swietny, teraz zauwazylam ze jest jeszcze 5 x volumissime L'oreala wiec chyba sie skusze
pozdrawiam
pozdrawiam
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Ja wypróbowałam juz wiele tuszy.
Najlepsze wg mnie są tusze L' oreal.
Miałam juz L'oreal VOLUME SHOCKING rewelacja.Co prawda jest z grzebyczkiem, ale po dwóch razach opanowałam juz sztuke malowania tym urządzeniem:-).Tusz swietny.POLECAM.
Teraz mam L'oreal LASH ARCHITECT.Tez super.
Kolejny który moge polecic to MAX FACTOR Masterpiece.Pozyczyłam sobie od teściowej, i takze mi odpowiadał.
To są moje 3 typy.
Najlepsze wg mnie są tusze L' oreal.
Miałam juz L'oreal VOLUME SHOCKING rewelacja.Co prawda jest z grzebyczkiem, ale po dwóch razach opanowałam juz sztuke malowania tym urządzeniem:-).Tusz swietny.POLECAM.
Teraz mam L'oreal LASH ARCHITECT.Tez super.
Kolejny który moge polecic to MAX FACTOR Masterpiece.Pozyczyłam sobie od teściowej, i takze mi odpowiadał.
To są moje 3 typy.
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mam teraz l,oreal telescopic zloty - pierwszy raz z silikonowa szczoteczka, i musze powiedziec, ze po tygodniu nabierania wprawy w nakladaniu efekt zaczal byc zadziwiajacy! wnosze wiec o separacje z MF2000, ale jak mi sie ten skonczy, sprobuje na pewno masterprice, bo slyszalam, ze jest swietny
a czy ktoras z Was stosuje odzywki do rzes????
a czy ktoras z Was stosuje odzywki do rzes????
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Ja teraz nie uzywam odżywek.
Kiedyś jakąś miałam, nie pamiętam jakiej firmy, i jakos tak sie kleiła na rzesach.
Wątpliwej jakości chyba była.
Kiedyś jakąś miałam, nie pamiętam jakiej firmy, i jakos tak sie kleiła na rzesach.
Wątpliwej jakości chyba była.
Mia26
mamineczka lipcóweczka ;)
dla mnie Art Deco Ale skusiłyście mnie na ten MF2000calorie czy jakos tak;-)
A watek dobry, bo tusz do rzęs to rzecz którą mogą szybko nabyć mamy po porodzie i nie muszą spedzać niezliczonych godzin na przymierzaniu;-)
I dziecię zadowolone i mama ładna
A watek dobry, bo tusz do rzęs to rzecz którą mogą szybko nabyć mamy po porodzie i nie muszą spedzać niezliczonych godzin na przymierzaniu;-)
I dziecię zadowolone i mama ładna
Słuchajcie zaopatrzyłam się właśnie w tusz LOREAL Volumissime x 5 jest po prostu REWELACYJNY!!!! bardzo intensywna czerń,pierwszy raz kupiłam (wcześniej używałam volumissime x 4 i max factor 2000 calorie) i chyba teraz będę używała już tylko tego. Kupiłam go na allegro-nie wiem czy jest już w sklepach w Polsce.
Osobiscie uwazam ze tusze do rzes Estee Lauder sa rewelacyjne, szczegolnie brazowy. zreszta wszystkie kosmetyki kolorowe z tej firmy sa godne polecenia, sa dobrej jakosci, starczaja na dlugo, nie powoduja podraznien ,a makijaz przez dlugi czas nie traci swiezosci, blasku i jest trwaly nie trzeba co chwile poprawiac.
reklama
Podziel się: