1
1972ja
Gość
Rozumiem,mimo że u mnie będzie drugi to też bym wolała CC
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma czas na obrót do 34-36 tc, więc jeszcze duuuuużo czasu. Moja się nie obróciła (36+0 dziś) i poza innymi wskazaniami, także i ze względu na położenie mam cc. Ruchy czuje bardzo mocno od początku, ale głównie w pachwinach, na linii majtek, w okolicach szyjki i odbytu - przyzwyczaiłam sięMam nadzieję że nie będą.Nie jestem już najmłodsza i kondycja słaba
Ma czas na obrót do 34-36 tc, więc jeszcze duuuuużo czasu. Moja się nie obróciła (36+0 dziś) i poza innymi wskazaniami, także i ze względu na położenie mam cc. Ruchy czuje bardzo mocno od początku, ale głównie w pachwinach, na linii majtek, w okolicach szyjki i odbytu - przyzwyczaiłam się
Ja mam cukrzycę, skróconą szyjkę, pessar i co i rusz skurcze/twardnienia/napinania, w międzyczasie przewinęło się jeszcze podejrzenie hipotrofii. Nadciśnienia udało mi się uniknąć dzięki Acardowi.Hihi to ja też czuje je tylko na samym dole wlasnie tam gdzie napisałaś...mam cukrzyce i nadciśnienie do tego niestety ale licze że to moje dzieciako się zlituje jeszcze bo rzeczywiście ma trochę czasu w takim razie
Oj spróbuję zależy mi na tym żeby w końcu zmienił pozycję i daj poczuć jak kopie też mojemu mężowiMoje dziecko obróciło się ok 30tyg dopiero. Nie wiem na ile to pomogło ale ja kładłam się na kolanach, opierając się na przedramionach i bujalam się przód-tyl, tak mi podpowiedziała położna spróbować możesz jeśli oczywiście dobrze się czujesz i nie masz przeciwwskazań