czesc dziewczyny. Jestem 4dni po terminie już nie mam siły na nic obudziłam się dziś w zatkanymi i trochę bolącymi uszami, wcześniej miałam katar. Do tego boli mnie głowa i słabo słyszę... myślicie ze moge wziąć Apap na głowę? Co mogę zrobić z uszami, mam w domu amol czy coś pomoże? Już mi się nie chce do lekarza umawiać jak mam nadzieje ze lada chwila urodzę...
reklama
claire1983
Zaangażowana w BB
Lepiej jednak zapytać się lekarza bo jak choroba się rozwinie to możesz zarazic malucha po porodzie
Loli05
Fanka BB :)
Mi sie czesto uszy zatykaja woskiem bo mam cienkie kanaly sluchowe,i mam przez to zawroty glowy. Lekarz kazal kropic oliwa z oliwek to zmiekcza wosk,i moze ci wyleciec podczas kapieli korek woskowy,zakladajac ze to przez to nie slyszysz.czesc dziewczyny. Jestem 4dni po terminie już nie mam siły na nic obudziłam się dziś w zatkanymi i trochę bolącymi uszami, wcześniej miałam katar. Do tego boli mnie głowa i słabo słyszę... myślicie ze moge wziąć Apap na głowę? Co mogę zrobić z uszami, mam w domu amol czy coś pomoże? Już mi się nie chce do lekarza umawiać jak mam nadzieje ze lada chwila urodzę...
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ja w 39 brałam na ucho antybiotyk.
E
Ewka34
Gość
Jesli bedzie karmic dziecko piersia to nie zarazi bo dziecko z mlekiem dostaje przeciwciala..Lepiej jednak zapytać się lekarza bo jak choroba się rozwinie to możesz zarazic malucha po porodzie
@Mamaona Amol jest troche ostry.. wlej do uszu kilka kropel wody utlenionej na kilka minut pozniej drugie ucho ja tak w ciazy robilam
Podziel się: