reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ucho w ciąży

Mamaona

Fanka BB :)
czesc dziewczyny. Jestem 4dni po terminie już nie mam siły na nic :errr: obudziłam się dziś w zatkanymi i trochę bolącymi uszami, wcześniej miałam katar. Do tego boli mnie głowa i słabo słyszę... myślicie ze moge wziąć Apap na głowę? Co mogę zrobić z uszami, mam w domu amol czy coś pomoże? Już mi się nie chce do lekarza umawiać jak mam nadzieje ze lada chwila urodzę...

reklama
czesc dziewczyny. Jestem 4dni po terminie już nie mam siły na nic :errr: obudziłam się dziś w zatkanymi i trochę bolącymi uszami, wcześniej miałam katar. Do tego boli mnie głowa i słabo słyszę... myślicie ze moge wziąć Apap na głowę? Co mogę zrobić z uszami, mam w domu amol czy coś pomoże? Już mi się nie chce do lekarza umawiać jak mam nadzieje ze lada chwila urodzę...
Mi sie czesto uszy zatykaja woskiem bo mam cienkie kanaly sluchowe,i mam przez to zawroty glowy. Lekarz kazal kropic oliwa z oliwek to zmiekcza wosk,i moze ci wyleciec podczas kapieli korek woskowy,zakladajac ze to przez to nie slyszysz.

Lepiej jednak zapytać się lekarza bo jak choroba się rozwinie to możesz zarazic malucha po porodzie
Jesli bedzie karmic dziecko piersia to nie zarazi bo dziecko z mlekiem dostaje przeciwciala..
@Mamaona Amol jest troche ostry.. wlej do uszu kilka kropel wody utlenionej ;) na kilka minut pozniej drugie ucho ;) ja tak w ciazy robilam ;)

Do góry