reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubranka naszych Maluchów

reklama
Aestima - znowu zasnęłam przy oglądaniu :baffled:
Znaczki pocztowe czad :-p Wiem, że ludzie tyle nie żyją, ale pamiętam je z dzieciństwa jak przez mgłę. Wprasowanki też fajne, są w stanie ożywić nudną bluzkę czy zasłonić plamę :-p
Ubranka - jakoś motylki z H&M - wiosenna kolekcja - mnie nie powaliły niekoniecznie słodkością. :-p Najbardziej spodobała mi się fioletowa bluzeczka, ale muszę porównać wymiary z innymi czy nie za mała by była, bo Młoda jednak rośnie. :laugh2: No i sukieneczka biała z brązowo - pomarańczowymi motylami ale opis, że Pani nie pierze też odstręcza a chyba, nie jest nowa.
Fotki oczywiście doszły, napisałam od razu.

Forever, ja kupuję używki w takich cenach, ale tylko takie mega wypasione. To i tak o wieeeele mniej niż dałabym za to w sklepie.

ale ostatnio Michał wyczaił okazję- kupił koszulę h&m na 104 cm za 4 zł- nowiutka, biała w czerwoną kratę i z tym niebieskim znaczkiem ichniejszym konika na kieszonce. Jest przecudna! Na krótki rękaw. DO tego super spodnie za 6 zł:-)

A tu cudne trampeczki
PRIMARK TRAMPKI DZIECINNE UNISEKS ROZ.5/22 (14CM) (3152848732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/primark-trampki-dziecinne-uniseks-roz-5-22-14cm-i3155876006.html

Aestima - w lumpku tak bo widzisz i za przesyłkę nie płacisz. A co do H&M to mieli akcję wyprzedaż, ja się też pokusiłam a dziś patrzę i kolejne nowe fajne rzeczy gł. bluzeczki po taniości....:baffled: Poczekam na choć promocyjna przesyłkę i się skuszę do kolekcji.... :zawstydzona/y: I się okazało, że kurteczka z zeszłego roku od biedy może być - tylko krótkawe rękawy, na działkę będzie.

reklama
Aestima hehe, dla mnie ta kurtka to uniseks. Nawet pomyslałam, że kupię ja dla Marysi to i Szymek potem pochodzi, ale jednak rękawki krótkawe będą na Marysię.
te spodnie babskie?? no co ty, dla mnie też dla chłopiece bardziej.

Do góry