traschka
Mama Marysi
Martadelka heh, Marysia tez czasem wybrzydza
ale taki prawdziwy swój styl zwykle łączy się z pierwszym nastoletnim buntem z tego co widzę wokół.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę ze Dominika jeszcze jest w wieku kiedy propozycje mamy są ok. Bunt nastąpi za kilka lat![]()
Martadelka - w rzeczy samej z tymi różowymi ciuchami. Róż został po prostu zbrzydzony przez jego nadmiar i przesłodzenie - tak jak pisałam brudny czy jasny delikatny może być oraz fuksja - ale reszta niekoniecznie. No Emilka jak widać ma swoje zdanie, Młoda czasem na zasadzie a który sweterek - ale zgodnie z zasadami takim małym dzieciom mozna dawać wybór spośród dwóch.oby hihi
Natomiast strasznie denerwuje mnie, że czasami najładniejsze rzeczy dla dziewczynek są właśnie w różu, za innymi trzeba połazić, no i te utarte stereotypy... bleeeee
aha i nie uważam, żeby forever najeżdżała na róż - Ona po prostu tego koloru szczerze nienawidzi (w połączeniu z cekinami itd) i się z tym nie kryje! czasami mnie to śmieszy (ale śmieszy tak pozytywnie, nie żeby z mojej strony jakaś szydera była, nie), ale nie zniechęca mnie to do wstawiania fotek Emi w różu![]()
brudny czy jasny delikatny może być oraz fuksja - ale reszta niekoniecznie. No Emilka jak widać ma swoje zdanie, Mł