reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania dla kobiet w ciąży.

Ja wypróbowałam sporo sklepów internetowych. Z tych wymienionych powyżej kojarzę tylko *spam* Kupiłam tam kilka rzeczy i nie powiem, byłam z ich wyglądu i jakości całkiem zadowolona. Dobrze o nich świadczy już samo to, że teraz korzysta z nich jeszcze moja przyjaciółka. Polecam :)

reklama
Jeśli do karmienia to koszule albo sukienki takie zapinane jak koszule na całej długości... Ja kupiłam sobie kilka na *spam* i ciągle w nich chodziłam. Zobaczcie napewno coś tam i teraz znajdziecie.

Sukienki i bluzki do karmienia z *spam* są super :) Dużo ułatwiają, z nimi życie mamy staje się znacznie mniej skomplikowane. Jak któraś z Was jeszcze ich nie wypróbowała, to musi nadrobić :)

Ubrania z *spam* są świetne dla aktywnych ciężarnych i karmiących mam. Dzięki nim można super wyglądać i nie trzeba sobie niczego odmawiać ani się ograniczać. Możecie mi wierzyć - wypróbowałam je na własnej skórze ;)

reklama
Do góry