reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

kuzynek dzieciaczki mają juz po4 latka ale składowały wszystko
gdzieś na strychu na wszelki wypadek i bardzo mądrze akurat
:laugh: hihi

reklama
Kupilam dzis rajstopki ciazowe w H&M. Jedne cienkie - 20den, 2 pary grubszych - 40den. Mieciutkie i maja miejsce na brzuszek. Jak rano bylo chlodno i chcialam zalozyc stare to juz sciskaly.

Ja dziś się zdziwiłam, bo szłam na pogrzeg i nagle okazało się, że moje czarne, eleganckie spodnie są już za ciasne...Ciążowe, które sobie kupiłam jeszcze za duże i w końcu - wstyd - ale poszłam w dżinsach, bo są tak akurat... ::)

A ja jestem zla jak diabli. Wszystkie spodnie zaczynaja sie robic ciasne, juz drugi dzien bylam w pracy w dzinsach ( na szczsecie szef nic nie mowil). Bylam dzis w sklepie z odzieza ciazowa a tam ceny z kosmosu i do tego wciaz letnie rzeczy i wszystko na brzuszku za duze. Na jesien prawie nic jeszcze nie bylo. A bez sensu wydawac kupe pieniedzy na spodnie ktore po pierwsze wciaz za duze i w pazdizerniku w nich zamrzne.Jedyna fajna rzecz ze w przymierzalniach mieli takie sztuczne brzuszki-poduszki na rzepach ktore mozna bylo sobie dopiac i mierzyc ciuszki z brzuszkiem.
Frustrujace to ze w swoje ciuchy za tydzien moge nie wejsc a ciazowe wciaz za duze, byly co prawda spodnie na poczatkowe miesiace ale kosztowaly $100. W czym chodzicie??????

ja na allegro dorwałam takie spodnie jak chyba mama boo, z materiałem na brzuszku teraz sa dobre a bedą rosły ze mna za 25 zł - sztruksy

doszły do mnie już wszystkei ciuszki, które na razie zamówiłam, no i niestety sukienki sa na mnie sporo za duże (nawet na koniec jedna z nich będzie za duża) a ogrodniczki jeszcze za duże. sukienkę wystawię spowrotem.

chyba pójde do sklepu, kupię sobie sukienkę sztruksową (princeskę) i na tym na razie zakończę, aha, no i rajstopki, bo mi się zsuwaja z brzusia :)

Dziewczyny, jak kupujecie ciuchy ciążowe? Jeśli mam rozmiar 42, to ciuchy ciążowe też tak kupować?? Czy też kupować 44? Jak na razie nic nie utyłam, nic nie widać i sama nie wiem... Tyle super ciuchów umknęło mi z allegro, bo nie mogłam się zdecydować i nie miałam pewności jak kupić...

Osinka, zwykle podane są wymiary, i lepiej się raczej tego trzymać. "rozmiarówka "bywa różna. Ja kupiłam kilka rzeczy nawet na 44, choć zwykle nosiłam 40 - 42. no i istotna sprawa- jeśli jeśli jesteś wysoka, zwracaj uwagę na długość...dla mnie nie ma nic gorszego niż przykrótkie spodnie :)

reklama
no to kupiłam sukienkę sztruksową - takia jaka lubie i moge tez nosic bez dzidzi w brzuszku :)

czarna teraz dobra - podkresla to co powinna i ma jeszcze guziczki na później

już niedługo bedę miała aparat, to popstrykam trochę fotek

Do góry