Ja na szczescie mam plaszczyk,kupiony rok temu w Panoramie. Jesienia jeszcze sie zmieszcze w niego,najwyzej nie przewiaze sie paskiem. Chce teraz zimowa kurteczke ale taka, zeby pasowala rowniez po ciazy. Jak przymierzam kurtki Robert wiesza mi na szyi torebke,zebym sprawdzila czy sie pozniej dopne. Czuje sie jak idiotka i sie buntuje. Jeszcze ktos zobaczy i pomysli ze ja cos tam chowam
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
witam panie! czy znacie moze jakies adresy sklepow internetowych z odzieza ciazowa? ale takie gdzie nie przesadzaja z cenami . bo przyznam sie szczerze ze w tej mojej legnicy jest tylko jeden sklep z takimi ciuszkami i w dodatku nie sprowadzaja tego co ja potrzebuje a mianowicie ogrodniczek. pani ekspedientka powiedziala ze juz dawno nie miala ogrodniczek uh! i mam problemik.
A
agao
Gość
monika.q dobry pomysł z tą torebką jednak fakt ktoś może pomysleć że coś kombinujesz
ja mam 2 płascze z zeszłego roku długi i krótki ale mam bzika na punkcie ubrań dopasowanych w talii ( nie brałam chyba pod uwagę że mogę zajść w ciążę ;D kupując je) no i w związku z tym płaszczyki też są dopasowane jak i wszystkie spodnie i bluzki czy swetrsy tak więc teraz muszę kupić sporo rzeczy ;D :-[
ja mam 2 płascze z zeszłego roku długi i krótki ale mam bzika na punkcie ubrań dopasowanych w talii ( nie brałam chyba pod uwagę że mogę zajść w ciążę ;D kupując je) no i w związku z tym płaszczyki też są dopasowane jak i wszystkie spodnie i bluzki czy swetrsy tak więc teraz muszę kupić sporo rzeczy ;D :-[
A
agao
Gość
magdalena B adresy są podane na wczesniejszych stronach chyba na 11 przejrzyj sobie
wodniczka22
Fanka BB :)
Ale ja nie kupiłam tych spodni dopasowanych tylko luźne właśnie po to aby w 8-9 miesiącu spokojnie sie w nie zmieścić i brzuszkiem i pupką...
A
agao
Gość
ja mówię o moich ciuszkach sprzed ciąży ze wszystkei sa super dopasowane ;D a teraz wymieniam garderobę
Magdalena, www.happymum.pl. Kupiłam ostanio spodnie tej firmy, sztruksowe i bardzo wygodne. duży wybór spodni ma tez firma 9fashion, gdzieś wcześniej już ktoś podał adres.
reklama
Podziel się: