Witam wszystkie mamy. Na wstepie pytanie do was: czy kupujecie swoim dzieciom w tym wieku oryginalne ubrania?? U mnie niedawno pojawił sie ten problem,moja 9 letnia córka coraz czesciej upomina sie o to ze chce miec eleganckie i wyrózniajace sie rzeczy. Zaczelysmy kupowac w sklepie barline.eu i dzieki bogu cenu sa w porzadku a ubrania podobaja sie córce. Boje sie jednak ze za jakis czas moze jej to nie wytsarczyc. CZy macie podobne doswaidczenia?? JAk sie zachowac,odmówic dziecku??
reklama
izyda
Fanka BB :)
Moja córka ma 8 lat, prawie 9. Jeszcze rok temu nie zwracała uwagi na metki, teraz to się zmieniło, nawet aż za bardzo. Potrafi podliczyć że tyle ma z next, tyle z gap, tyle z disney, tyle z lonsdale. Teraz na topie są oryginalne hanah montanna- ale to akurat ma zakaz- bo uważam że to bardzo szkodliwy serial. Ale np oryginalne H2O czy bratz. Buty też najlepiej nike. Ale ja nie popadam w jakiś snobizm, raz na jakiś czas można kupić firmowy ciuszek, ale ja jej powtarzam że ważne że coś jest ładne i ładnie w tym wygląda, a nie byle co- byle tylko firmowe.
Moja córcia skonczyła juz 10 latek ale tak od około roku właśnie zaczeła zwracać uwage na metki Nie da sie juz ubrać w byle co, ale wszystko jest kupowane z głowa, tzn. patrzymy nie tylko jaka firma, bo nie zawsze droższe i markowe jest ok, ale jaki materiał, czy jej w tym dobrze itd, nie kupujemy tzw. badziewia na jeden raz nawet jak jest firmowe, ucze ja tego i jak narazie w sklepie odbywa się bez wielkich awantur ;-)
monisia1979
Fanka BB :)
Moja córeczka skończyła niedawno 8 lat i na szczęście narazie nie patrzy na metkę.Ważniejsze dla Niej jest,czy dobrze w czymś wygląda,a "ubraniowych logo" kompletnie nie kojarzy
Mój synek mimo że mały chodzi w firmowych ..... ale z ciucholandów , mam wiele koleżanek tam kupujacych . Tanio , firmowo i dobrej jakości Choć wiem że z większymi ubrankami jest troszke trudniej. Przyjaciółka ma córcie 8 letnią . chodza razem na " łowy " wybieraja rzeczy , dodatki , uczy córkę jak bawić się modą . Może to dobra alternatywa, sposób nauki i pokazanie że ważne jak wygladasz a nie za ile.
Moje dziecko tez nie bardzo interesuje, skąd, byleby to była spódniczka i to kręcąca, a dwie ulubione ma z ciucholandu za dwa złote. Mnie bardziej interesuje jakość, więc staram się kupować markowe rzeczy, choćby Next - nie do pobicia, na Allegro, głównie uzywane, bo ceny nowych zwalają z nóg...
reklama
Mysle ze mozna to jakos pogodzic bo sa sklepy internetowe które sprzedaja markowa odziez w dobrej cenie. Sasiadka np mowiła ze kupowała tutaj Barline : Markowa Odzież dziecięca Odzież dla dzieci Odzież dziecięca Ubranka dla dzieci Odzież damska męska sklep internetowy i jest zadowolona z poziomu obsługi i ceny.
Podziel się: