madeline12
Początkująca w BB
Witam, nie znalazłam akurat takiego wątku . Jestem dopiero w 5tc ale chcę się za w czasu dowiedzieć, czego mogę się spodziewać. Chcę dowiedzieć się, czy typ naszej figury przed ciążą, jej wygląd ma wpływ na to, jak się zmieni nasze ciało po ciązy oraz na ewentualny przebieg porodu, bardzo mnie to ciekawi.. Proszę wszystkie mamy które, już urodziły o opis swojej figury przed ciąża oraz jak szybko doszły do formy , jak wyglądał poród.
MOJA FIGURA : nigdy nie należałam do chudzinek - waga wyjściowa 64 kg / 168 cm wzrostu. Mam figurę dość nietypową - bardzo odstające , wąskie biodra -tzw figura skrzypiec. mam oponkę i sporo rozstępów po okresie dojrzewania, cellulit na pośladkach i udach , uda mam dość grube w porównaniu do reszty figury - zwłaszcza wewnętrzna strona , ogólnie moje ciało jest " mało jędrne".
MOJA FIGURA : nigdy nie należałam do chudzinek - waga wyjściowa 64 kg / 168 cm wzrostu. Mam figurę dość nietypową - bardzo odstające , wąskie biodra -tzw figura skrzypiec. mam oponkę i sporo rozstępów po okresie dojrzewania, cellulit na pośladkach i udach , uda mam dość grube w porównaniu do reszty figury - zwłaszcza wewnętrzna strona , ogólnie moje ciało jest " mało jędrne".