reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tutaj coś dla tych, które chcą co nieco stracić :) Gubimy kilogramy i centymetry.

Milenka akurat ta Linea nie ma w składzie chromu, ale akurat mi on nie jest potrzebny, bo hamuje apetyt na słodycze a ja jak się zawezmę to słodyczy nie jem i mnie nie ciągnie.
Ja chciałam coś na oczyszczenie organizmu i chciałam Lineę Detox, ale u mnie w aptece nie było więc wzięłam tą 30+
W składzie ma:
Chlorella (mg)300
Wyciąg z Garcynia cambogia (mg)200
Wyciąg z zielonej herbaty (mg)100
Wyciąg z liści pokrzywy (mg)100
Kompleks wyciągu z alg brunatnych
oraz wyciągu z pestek winogron (mg)
70

Magda super, że waga spada od razu większa motywacja :tak:
Też kupiłam bakłażana i nie wiem jeszcze co z nim zrobić :eek:

reklama
Z bakłażanem robiliśmy tak:
gotujemy pół szklanki ryżu
cebulę i 4 pieczarki podduszamy
bakłażana w plasterki, solimy, osuszamy gdy puści sok, chwilę smażymy lub grillujemy
Wszystko łączymy, doprawiamy, solą i białym pieprzem

Kalorii nie liczę, za leniwa jestem. Zjadam 4-5 posiłków, zero slodyczy, białego pieczywa, duuuużo wody, żadnego podjadania pomiędzy

EDYSIEK ja piję teraz 3kubki zielonej herabty,ale piję tylko jednej kawę i spac nie mogę;-),chyba dzięki herbacie te nocne budzenie młodej przeżyłam.

MAGDA zrobiłam bakłażana i nie sądziłam że to takie dobre warzywo,co prawda bez pieczarek bo nie miałam w domu.
Atu fajny przepis,zrobię po niedzieli
Cukinia faszerowana - MniamMniam.pl

EDYSIEK super,ja jestem twarda i od 2tygodni nie weszłam na wagę ale widzę sporą różnicę,w kurtkę w której sie nie zapięłam w grudniu dzisiaj zasunęłam na luza i swobodnie się w niej czuję.Mimo cieżkiego,chorobowego tygodnia nie złamałam sie z diętą,choć powiem że czasem głodna chodziłam.

Melduję że zdecydowałam dziś wejść na wagę i jest 4,5kg mniej:-),tyle podejrzewałam bo widzę po ciuchach i mąż nawet zauważył.Ale w szoku jestem bo trzymam się ładnie diety i nawet mnie nie ciągnie bardzo do zakazanych rzeczy:tak:

reklama
Milenka super :)
Edysiek Tobie również gratki pierwszych sukcesów :)

Ja na wagę ostatnio nie stawałam i jakoś mnie nie ciągnie ;)

Do góry