reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tu można się przywitać i napisać coś o sobie :-)

cześć nieśmiała mamo roczniaka ;-)

ja również zapraszam na forum mam z UK
ostatnio brakuje czasu na forum :-( ale czasem wpadam

spotyka się tu takie fantastyczne osoby, ze nie można poprostu zapomniec o bb i nie pisac :sorry2::tak:
mnie się już troszke tych postów nazbierało
i powiem Tobie, ze od ką wyemigrowałam i odkąd siedzę z maluszkami, to moje życie towarzyskie ograniczyło się tylko do znajomości z forum ale !!!!
to wcale nie oznacza, ze się zawęziło :-)

mam nadzieję, że uda się Tobie poznać wiele super fajnych mam :tak:

Miłego forumowania :tak:;-)

reklama
Mieszkam w Anglii i bardzo dziękuję za zaproszenie na forum mam z UK - na pewno skorzystam :-)
Moje życie towarzyskie też przestało istnieć, zwłaszcza od czasu pójścia na urlop macierzyński. Mój mąż siedzi w pracy a ja sama z dzieckiem w domu - czasami już mi sił brakuje... Mam nadzieję, że pisanie na bb trochę mi życie uprzyjemni - zawsze łatwiej jest jak ma się z kim pogadać :-)

witam wszystkie mamusie i wszystkich tatusiów
jestem nowa na tej stronce, może ktoś mi podpowie gdzie mogę się przedstawić wszystkim i jak z grubsza działa ta stronka w skrócie wielkim bo dzieciaki nie daja mi sie skupić:-)

Witaj. Na głównej stronie forum, na dole jest wątek do przedstawiania się. W zależności ile lat mają twoje dzieci to możesz udzielać się lub zakładać nowe wątki w odpowiedniej kategorii wiekowej (też na głównej stronie są), są też różne tematy niezwiązane z dziećmi. Wszystko znajduje się na głównej stronie forum. Pozdrawiam.

reklama
Do góry