reklama
Witam serdecznie
Jestem mamą dwóch aniołów - trzy letniej córki i dziewięciomiesięcznego synusia ^^
Na forum wpadłam 18 dni temu (licząc dzień dzisiejszy)
Przed pojawieniem się synusia pracowałam jako sprzedawczyni w sklepie spożywczym.
To chyba wszystko .A i jeszcze jedno.Jakie macie plany na wakacje?Bo ja marne.Córcia ciągle dopytuje gdzie pojedziemy a ja nie mam pojęcia.Może jakieś porady?
Jestem mamą dwóch aniołów - trzy letniej córki i dziewięciomiesięcznego synusia ^^
Na forum wpadłam 18 dni temu (licząc dzień dzisiejszy)
Przed pojawieniem się synusia pracowałam jako sprzedawczyni w sklepie spożywczym.
To chyba wszystko .A i jeszcze jedno.Jakie macie plany na wakacje?Bo ja marne.Córcia ciągle dopytuje gdzie pojedziemy a ja nie mam pojęcia.Może jakieś porady?
Czesc dziewczyny .... Mam 2,5 letnia córeczke i czekamy teraz na kolejna dzdzie.... Nie pracowałam i nie pracuje, zajmuje się domem i wychowywaniem córeczki, w przyszłym roku palnuje wyslac ja do przedszkola,a teraz poki co jestem z nia na etapie zasypiania samej w pokoju - co jednak idzie nam bardzo ciężko Pozdrawiam
Melduje się mama dwulatka W przyszłym roku przedszkole (oby się dostał!) i powrót do pracy. A ja już nie śpię po nocach i zastanawiam się, jak to będzie
Kasia8007
Początkująca w BB
Laura Palmer
Zaangażowana w BB
łał!! niesamowita różnica wieku, to musi być ciekawa perspektywa
reklama