kwasek
Fanka BB :)
Jak w temacie,Moja córa (3lata4 mies) znowu sika w majtki. Na początku myśleliśmy że ma przeziębiony pęcherz ale ona nie popuszcza tylko w całości zesikuje majtki i siedzi w miejscu w którym zrobiła siku bo boi się powiedzieć. Wczoraj prawie godzinę siedziała na krześle i krzyczała że chce być sama, jak się okazało osikana. Nie przeszkadza jej mokra bielizna. Czasami widze że jej się chce bo zaciska nóżki, pytam się wtedy czy chce siku a ta stanowczo że nie i za chwilę cała mokra. Jak jej zwrócę uwagę że ma się rozebrać to od razu przychodzi i mówi że mnie kocha, jakby się bała że dostanie karę. Nie wiem czy to ma związek ale... Od września chodzi do przedszkola, w którym cały czas płacze, już nawet postanowiliśmy nie puszczać jej po feriach, widocznie nie jest gotowa a fakt że choruje nie pomaga bo więcej jej nie ma w tym przedszkolu niż jest. I za miesiąc urodzi jej się rodzeństwo, nie wiem czy może w ten sposób reagować na stresujące syt. Nie wiem na ile 3 latka rozumie że niedługo będzie w domu dzidzia i na ile to przeżywa. Z kupa nie ma problemu. Nie ukrywam że zaczyna mnie to już denerwować, co innego popuścić bo się nie zdążyło a co innego sikać po kątach i potem się chować. Co robię nie tak? Jak jej pomóc? Jak sprawić by znowu ładnie sikała? Przeczekać i cierpliwie ja przebierać??
Ostatnia edycja: