reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

Hej
Wczoraj wieczorem test owu pokazał drugą bladą kreskę. Dziś rano 2 mocne czyli owulka prawdopodobna na dniach.
Jadę dziś do ginekologa wyciągać spiralę imam nadzieję, że dziś będziemy działać jak pozwoli.

reklama
Dzis czuję podbrzusze czyli owulacja może się szykować. W nocy kochałam się z moim i czułam ból przy stosunku czyli wszystko się obniżyło, też odczuwacie czasami ból w różnych dniach cyklu?
Nie zwracałam nigdy uwagi na to ale teraz jak obserwuję swoje cykle to tak.
Ja odczuwam bol, ale właśnie tylko w okolicach owu, trzymam kciuki aby przytulanki były owocne😁🤩

Byłam wczoraj u ginekologa. Testy owu rano były pozytywne. Lekarz popołudniu potwierdzi, że w ciągu kilku godz pęknie jajo. Tylko w lewym jajniku a ja nie mam lewego jajowodu więc nie liczę na ten cykl no chyba że jakiś cud...

Halo, halo co tu tak cicho, co u Was słychać? ja po przytulankach, owu w tym cyklu miałam mega mocna, tak mnie w pracy bolał brzuch aż takie skurcze czułam, nawet plecy mnie bolały, mam nadzieję że coś zakiełkuje🤞❤️

reklama
U mnie spokojnie. Póki co bez starań, jeszcze kilka miesięcy chcemy poczekać. Chociaż czasem się dłuży i chętnie bym to wszystko przyspieszyła. [emoji6]

Do góry