reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko

No niby mam tak co 30-31 dni @. Ale może się zdarzyć jakiś wyjątek. Infekcji nie miałam ani dróg rodnych ani przeziębienia. Brzuch już mnie w sumie nie boli tylko lekko piersi.
Nie wiem czy tak późno byś miała, bo przecież cykle masz w miarę regularne, może jakieś osłabienie organizmu, jakiejś infekcji nie załapałaś w tym cyklu? Kurcze no niewiem

reklama
Może, ale aż tak późno owu? Nie jestem specjalistą więc na sto procent nie mogę być pewna. Na prawdę nic się w Twoim życiu niezwykłego nie działo w ostatnim czasie?
Dziś sobie pomyślałam, że przecież owulacja mogła być np w 28 dniu cyklu i dlatego @ się spóźnia. Ale czy to dobry tok rozumowania? [emoji848][emoji849]

Hmmm... No ostatnio byłam z młodszą córcią u chirurga i ma mieć usuwanie naczyniaka na koniec lipca. I to pewnie przez to nie mam okresu. Gdzieś tam z tyłu głowy się boję tego zabiegu.
Może, ale aż tak późno owu? Nie jestem specjalistą więc na sto procent nie mogę być pewna. Na prawdę nic się w Twoim życiu niezwykłego nie działo w ostatnim czasie?

Moja córka ma naczyniaka na prawym sutku. Od samego urodzenia, ale już zanika teraz na szczęście. I muszę przyznać, że pierwsza wizyta u chirurga w tej sprawie była niezłym stresem. Także trochę rozumiem jak się teraz możesz czuć. [emoji846]
Hmmm... No ostatnio byłam z młodszą córcią u chirurga i ma mieć usuwanie naczyniaka na koniec lipca. I to pewnie przez to nie mam okresu. Gdzieś tam z tyłu głowy się boję tego zabiegu.

Moja ma na plecach też od urodzenia i to takiego wypukłego, i chirurg powiedział, że się nie wchłonie dlatego potrzebny zabieg. Może od tego nie ma @...sama już nie wiem.
Moja córka ma naczyniaka na prawym sutku. Od samego urodzenia, ale już zanika teraz na szczęście. I muszę przyznać, że pierwsza wizyta u chirurga w tej sprawie była niezłym stresem. Także trochę rozumiem jak się teraz możesz czuć. [emoji846]

Wkrótce przyjdzie @, albo wreszcie test wyjdzie pozytywny i będziesz wiedzieć na czym stoisz. [emoji846] A za zabieg trzymam kciuki. [emoji110][emoji110]
Moja ma na plecach też od urodzenia i to takiego wypukłego, i chirurg powiedział, że się nie wchłonie dlatego potrzebny zabieg. Może od tego nie ma @...sama już nie wiem.

reklama
Do góry