reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

Życzę, żeby przez ciąże Ci się cykle rozregulowały[emoji16]
A mnie już wkurza to czekanie. Bo brzuch od czasu do czasu pobolewa, piersi lekko też bolą... Ech... Ile to może potrwać?
No właśnie akurat myślałam, że u Ciebie to ciąża, też bym się pewnie denerwowała, jeszcze te testy negatywne.

reklama
Ja tak przy roczniaku miałam. Spokojnie. Wiem, że łatwo mówić, ale tylko spokój może pomóc. [emoji846]
No pewnie tak[emoji17]
Ale wiesz przy 2 letnim brzdącu, którego trzeba podnieść, przesadzić gdzieś, na schylać się. To myślałam, że to jakoś wywoła mi okres.

reklama
Dziś sobie pomyślałam, że przecież owulacja mogła być np w 28 dniu cyklu i dlatego @ się spóźnia. Ale czy to dobry tok rozumowania? [emoji848][emoji849]
Nie wiem czy tak późno byś miała, bo przecież cykle masz w miarę regularne, może jakieś osłabienie organizmu, jakiejś infekcji nie załapałaś w tym cyklu? Kurcze no niewiem

Do góry