reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

reklama
A ja nie wiem ile u mnie trwa 2 faza[emoji3525] jak w końcu dostanę okres to po zacznę znów śledzić cykl.
Ja też nigdy tego nie kontrolowałam, a apka sama oblicza, że 14 dni przed @ była owu, więc mam narazie tylko przykład jednego cyklu który potwierdziłam testami

Ja też mam Flo, i owulacja niby mi wyliczyły na 24-25 maja. A okresu do dziś nie mam. [emoji3525]
Ciekawe, mi flo wylicza owu w sumie jak mój kalendarzyk, ale @ niby 2 dni szybciej. W zeszłym roku cykle miałam nawet po 36 dni, ale od sierpnia mi się wyregulowały i mam średnio 31 dni,mam nadzieję, że nic w tym roku mi się cykle nie rozleguluja, no chyba że w ciążę zajdę🍀😁

reklama
Życzę, żeby przez ciąże Ci się cykle rozregulowały[emoji16]
A mnie już wkurza to czekanie. Bo brzuch od czasu do czasu pobolewa, piersi lekko też bolą... Ech... Ile to może potrwać?
Ciekawe, mi flo wylicza owu w sumie jak mój kalendarzyk, ale @ niby 2 dni szybciej. W zeszłym roku cykle miałam nawet po 36 dni, ale od sierpnia mi się wyregulowały i mam średnio 31 dni,mam nadzieję, że nic w tym roku mi się cykle nie rozleguluja, no chyba że w ciążę zajdę[emoji256][emoji16]

Do góry