reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
Może kup czulszy test? Albo betę zrób. [emoji846]
Ja nie wiem jakiej marki ten test w Cerfurze kupiłam ale nie nastawiam się na ciążę, tylko mnie denerwuje ,że nie ma okresu...
Nie wiem czy jutro wyjdę z córcią na dwór bo upały zapowiadają, a z rana to nie wiem czy będzie mi się chciało [emoji6] zobaczę [emoji848]
Może kup czulszy test? Albo betę zrób. [emoji846]
Nie testowałam. Okresu dalej brak. [emoji2370] W poniedziałek zatestuje, jutro w aptece kupię test.
@bluecaat Jak testowanie?
Joannaa24
Napisz jak już będziesz wiedziała. [emoji846]
Nie testowałam. Okresu dalej brak. [emoji2370] W poniedziałek zatestuje, jutro w aptece kupię test.
Mirakulum
mi teżA mi się marzy poród luty-marzec
córka miała być z marca ale urodziła sien w 37tyg w lutym. dla mnie te miesiące są najlepsze dla noworodka ale często plany planami.
z córka się udało .1cs
po tak długim czasie od CC masz wielgachne szansę urodzić naturalnieU mnie jest tak że mamy troje dzieci. 16.13 i 8 lat. Mąż od trzech lat namawia mnie na 4 a ja nie mogę się zdecydować. Z jednej strony bym chciała a z drugiej jest mi dobrze jak jest. Dzieci już są duże samodzielne. Ale one bardzo by chciały jeszcze rodzeństwo. Zdania są tylko podzielone co do płci. mam dwóch synów i córke. Dwa pierwsze porody sn ostatni cc. I to też jest powód który mnie powstrzymuje, nie znioslabym chyba kolejnej cesarki.
ja miałam emergency cc z pierwszym synem . kolejne ciążę sn
Aga1402
Z tego co mówiła moja ginekolog raczej nie. Cc miałam dlatego że mały się obrócił w poprzek. Do tego waga dzieci.mi też
córka miała być z marca ale urodziła sien w 37tyg w lutym. dla mnie te miesiące są najlepsze dla noworodka ale często plany planami.
z córka się udało .1cs
po tak długim czasie od CC masz wielgachne szansę urodzić naturalnie
ja miałam emergency cc z pierwszym synem . kolejne ciążę sn
1 syn 4100 sn , córka 4500 sn, i syn 4600, cc.
Do tego jestem rok po operacji. Miałam laparotomie w tym samym miejscu co cc. Wycinane guzy endometriozy z blizny.
reklama
Mirakulum
wow duze dzieciaczkiZ tego co mówiła moja ginekolog raczej nie. Cc miałam dlatego że mały się obrócił w poprzek. Do tego waga dzieci.
1 syn 4100 sn , córka 4500 sn, i syn 4600, cc.
Do tego jestem rok po operacji. Miałam laparotomie w tym samym miejscu co cc. Wycinane guzy endometriozy z blizny.
mój pierwszy synek 4050 urodzony w 38
czyli otwierana na nowo. no chyba że tak ale myśli krążą?
Podziel się: