reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

Ja nie wiem jakiej marki ten test w Cerfurze kupiłam ;) ale nie nastawiam się na ciążę, tylko mnie denerwuje ,że nie ma okresu...:baffled:

reklama
A mi się marzy poród luty-marzec
emoji12.png
emoji2956.png
mi też😆
córka miała być z marca ale urodziła sien w 37tyg w lutym. dla mnie te miesiące są najlepsze dla noworodka ale często plany planami.
z córka się udało .1cs
U mnie jest tak że mamy troje dzieci. 16.13 i 8 lat. Mąż od trzech lat namawia mnie na 4 a ja nie mogę się zdecydować. Z jednej strony bym chciała a z drugiej jest mi dobrze jak jest. Dzieci już są duże samodzielne. Ale one bardzo by chciały jeszcze rodzeństwo. Zdania są tylko podzielone co do płci.😁😁😁 mam dwóch synów i córke. Dwa pierwsze porody sn ostatni cc. I to też jest powód który mnie powstrzymuje, nie znioslabym chyba kolejnej cesarki.
po tak długim czasie od CC masz wielgachne szansę urodzić naturalnie :)
ja miałam emergency cc z pierwszym synem . kolejne ciążę sn

mi też😆
córka miała być z marca ale urodziła sien w 37tyg w lutym. dla mnie te miesiące są najlepsze dla noworodka ale często plany planami.
z córka się udało .1cs

po tak długim czasie od CC masz wielgachne szansę urodzić naturalnie :)
ja miałam emergency cc z pierwszym synem . kolejne ciążę sn
Z tego co mówiła moja ginekolog raczej nie. Cc miałam dlatego że mały się obrócił w poprzek. Do tego waga dzieci.
1 syn 4100 sn , córka 4500 sn, i syn 4600, cc.
Do tego jestem rok po operacji. Miałam laparotomie w tym samym miejscu co cc. Wycinane guzy endometriozy z blizny.

reklama
Z tego co mówiła moja ginekolog raczej nie. Cc miałam dlatego że mały się obrócił w poprzek. Do tego waga dzieci.
1 syn 4100 sn , córka 4500 sn, i syn 4600, cc.
Do tego jestem rok po operacji. Miałam laparotomie w tym samym miejscu co cc. Wycinane guzy endometriozy z blizny.
wow duze dzieciaczki:)
mój pierwszy synek 4050 urodzony w 38

czyli otwierana na nowo. no chyba że tak ale myśli krążą?

Do góry