reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

Haha[emoji6]
Ja jestem z marca, mąż - październik, starsza córka koniec maja, a mlodsza koniec sierpnia[emoji6]
Ja mam córkę z marca, a mąż z lutego. Także za dużo imprez. [emoji6]
No a potem w kwietniu rocznica ślubu, w maju ja mam urodziny i 1 lipca syn. Pierwsze półrocze zawalone, czas na drugie. [emoji16]

reklama
Dla mnie to taka odskocznia. Na codzień siedzę tylko z moją 2 łatką, mąż całymi dniami w pracy. To i fajnie z fajnymi babkami popisać. Czasem rozwiać wątpliwości a czasem pocieszyć [emoji6]
A tak poza tym to myślicie, że jak wyszedł mi negatywny test dziś to ten wynik jest juz na 100%?[emoji848] Czy może jednak coś się zmienić na plus? [emoji6][emoji848]
Życzę Ci tego z całego serca. [emoji11]
Wgl bardzo fajne babeczki odpowiedziały na mojego posta. Super tak z Wami pogadać. [emoji106]

Dla mnie to taka odskocznia. Na codzień siedzę tylko z moją 2 łatką, mąż całymi dniami w pracy. To i fajnie z fajnymi babkami popisać. Czasem rozwiać wątpliwości a czasem pocieszyć [emoji6]
A tak poza tym to myślicie, że jak wyszedł mi negatywny test dziś to ten wynik jest juz na 100%?[emoji848] Czy może jednak coś się zmienić na plus? [emoji6][emoji848]
Wiesz co dziewczynom nawet do dwóch tygodni po spodziewanej @ wychodziły testy, a jakie masz z jaką czułością?

Czułość 25. To taka standardowa. Wiem, że są o czułości 10. Ale jednak czekam na okres [emoji6][emoji12]
No to spokojnie czekamy, coś jeszcze może z tego być, dziewczyny też pisały, jak dobrze pamiętam, że pinki i facell potrafią nie wychodzic pozytywnie we wczesnej ciąży

reklama
Do góry