reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

reklama
Dziewczyny, zapraszam Was jeśli się zdecydujecie na starania na Staraczki-I połowa 2020,jest tam nas sporo. Ja pomimo, że planujemy 3 dziecko, trochę się tam dowiedziałam, tym bardziej że nasze starania bez rezultatu. Najchętniej to widziałabym się z Wami już na grupie marcowek🍀🙏😁❤️ póki co testuje owu

Ja się nastawiam na wrzesień albo październik. Tak by idealnie było. [emoji6]
Dziewczyny, zapraszam Was jeśli się zdecydujecie na starania na Staraczki-I połowa 2020,jest tam nas sporo. Ja pomimo, że planujemy 3 dziecko, trochę się tam dowiedziałam, tym bardziej że nasze starania bez rezultatu. Najchętniej to widziałabym się z Wami już na grupie marcowek[emoji256][emoji120][emoji16][emoji3590] póki co testuje owu

Ostatnich parę miesięcy miałam tak 30-31 dniowe cykle. Chociaż lutowy cykl był 26 dniowy. Jakiś dziwny się trafił. Ale dłuższego niż 31 dni nie miałam.

reklama
Dziewczyny, zapraszam Was jeśli się zdecydujecie na starania na Staraczki-I połowa 2020,jest tam nas sporo. Ja pomimo, że planujemy 3 dziecko, trochę się tam dowiedziałam, tym bardziej że nasze starania bez rezultatu. Najchętniej to widziałabym się z Wami już na grupie marcowek🍀🙏😁❤ póki co testuje owu
Mam nadzieję, że się w tej grupie znajdę 😋

Do góry