reklama
izis
Fanka BB :)
hmmmmmmmmmm
nie potepiam nikogo kto sie na to odważy ale sama bym sie nie zdecydowała czułabym sie nieswojo wiedząc że mam silikon w środku
i wogóle bym się obawiała
ale może dlatego tak mówię bo jestem i byłam zadowolona ze swoich piersi przed ciaża miałam 75b dla mnie ok :
nie potepiam nikogo kto sie na to odważy ale sama bym sie nie zdecydowała czułabym sie nieswojo wiedząc że mam silikon w środku
ale może dlatego tak mówię bo jestem i byłam zadowolona ze swoich piersi przed ciaża miałam 75b dla mnie ok :
dobre określenie!!!Melanie pisze:a co sądzicie o operacjach wymionek ?? ;D
Po Igorze było w porządku, ale teraz nie wiem co zostanie z moich cycków :
może operacja będzie potrzebna
M
Melanie
Gość
ja jakbym miała paskudne wymionka
to bym je sobie naprawiła, bo nie umiałabym żyć z takim defektem 
ale decyzję podejme po 2 dziecku
ale decyzję podejme po 2 dziecku
M
Melanie
Gość
zazdroszczę mamusi
A Tobie życzę tego samego
moje piersi narazie nie przyprawiają mnie o depresję :
;D
A Tobie życzę tego samego
moje piersi narazie nie przyprawiają mnie o depresję :
M
Melanie
Gość
jasne
tak sobie tylko gdybam :

tak sobie tylko gdybam :
Melanie pisze:ja jakbym miała paskudne wymionkato bym je sobie naprawiła, bo nie umiałabym żyć z takim defektem
ale decyzję podejme po 2 dziecku![]()
Co dla jednych jest defektem dla innych może być atutem
reklama
moja mama i siostra mają całkiem spore i ładne piersi po dzieciach, problem w tym, że... zwłaszcza siostra, ma sporą nadwagę, a wiadomo jak to z piersiami, jak jest trochę tłuszczyku to każde ładnie wyglądają.
ja nie zamierszam iść w ich ślady i chcę zachować figurę no i nie wiem co to będzie. jestem dobrej myśli
ja nie zamierszam iść w ich ślady i chcę zachować figurę no i nie wiem co to będzie. jestem dobrej myśli