reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

TROJACZKI-Julia+Hubert+Igor

Witam Julkę, Huberta i Igorka! Trzy szczęścia naraz! Rodzicom gratuluję!
Ja musiałam się męczyć 3 razy,aby mieć swoją trójkę a tu masz raz i już :)

reklama
Gratukacje i zycze abys znalazla czasem chwile dla siebie. Nie moge sobie nawet wyobrazic ile to jest roboty z takimi 3 stworkami, ale domyslams sie,ze tez wiele radosci. A karmisz nadal piersia?

witam!!!!

gratulacje wielkie!!!!podziwiam i gratuluje!!!
jak ja rodzilam tez w tym czasie przyszly na swiat trojaczki ale to bylo na Polnej w Poznaniu ;)

Jolik,
Ty przy tej ilośći zdjęć, w różnych odsłonach Tymka, tez mogłabyś mieć swoj wątek o wieloraczkach.
Wygląda tak jakbyś miała "ich" conajmniej pięcioro ;)

reklama
jestem zaskoczona ilością gratulacji ::)za wszystkie bardzo dziękujemy.Dziś byłam z Igorem u kontroli Pani doktor podsumowała krótko-dzieciak jest świetny!!!!!!!!!!! rozwija się prawidłowo i tylko wagowo odbiega od swoich rówieśników 8) wszyscy chcą wiedzieć jak sobie radzimy?
a no bywa z tym różnie,ogólnie dzieci są spokojne,ale pracy nie brakuje,sama nie wiem jak to się wszystko kręci,i jeszcze praca , ale na szczęście biuro mam w domu.Najwięcej kłopotu mam z zabraniem się z cała trójką na spacer,trzeba nakarmić ,przebrać,poczekać aż się odbije,a nie zawsze wszystkie chcą akurat jeść i tak jak dziś szybko do domu bo Igor nie zjadł ze wszystkimi i nagle płacz :mad: jest 23 wszystkie już smacznie śpią i ja ledwo patrzę na oczy czas spać bo nie wiadomo o której znów któreś będzie głodne. pa

Do góry