Roni21
Spider's Web
Jaś (myślałam, że będzie jedyny a tu akurat się rok później moda na Jasie, Stasie i Antki zrobiła), Blanke i MelanieDziękuję bardzo. A Twoje dzieciaczki jak mają na imię.?
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaś (myślałam, że będzie jedyny a tu akurat się rok później moda na Jasie, Stasie i Antki zrobiła), Blanke i MelanieDziękuję bardzo. A Twoje dzieciaczki jak mają na imię.?
A czemu nie możesz?Mi ciągle Jagna siedzi w głowie i nie umiem sobie wytłumaczyc że nie mogę tak dać na imię
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie podoba się jeszcze Julian i Cyprian, ale mąż kręci nosem. Młody za to wymyślił, że braciszek będzie Natan (jak bohater gry Nathan Dreyk, młody jest fanem). A mój synuś też ma oryginalne imię - Klaudiusz. Żadnego innego nie znam i pasuje do niego wyśmienicie.
Gabriela i Mela też piękne.