reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trochę z innej beczki :) imiona

reklama
Ja byłam pewna na 100%, że będzie dziewczynka i do 12tc mówiliśmy o Hani, ale na prenatalnym lekarz nam oznajmił, że to chłopiec. I Hanka stała się Mikołajem. Teraz brak imion, bo Hania stała się ostatnio strasznie popularna - tak samo zresztą jak Mikołaj.
juz na prenatalnych Ci plec powiedzial ??????amazing ....:)

Ja obstawiam dziewczynke ( bo mam juz chlopca :) ) Pola -natmiast synek chlapnal ze ma byc Isabella :) ostatecznei moze byc Bella.

Nad chlopakiem nie mysle :) ...ale moze Eric, Ernest ?

juz na prenatalnych Ci plec powiedzial ??????amazing ....:)

Dr Dudarewicz - mówi w 12tc. Oczywiście mówi, żeby się nie przywiązywać, ale zakładać się nie chce, bo jak sam mówi byłby nieuczciwy :-p nie znam ani jednego przypadku w którym by się pomylił, a wśród znajomych bliższych i dalszych byłyśmy u niego wszystkie. Zresztą do niego przyjeżdzają babeczki z całej Polski - jest bardzo dobrym genetykiem.

Ostatnia edycja:
Oj ja już też powoli zaczynam myśleć.. .Ale wcale wybór nie jest prosty..dla chłopca podoba mi się Julian, a dla dziewczynki jeszcze sama nie wiem...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! Ja mam problem z imieniem bo jestem nauczycielką i wiele imion mi się (źle;p ) kojarzy.
Dla chłopca myślałam dać imię Witold (po zmarłym teściu.. czekam na zgodę od męża bo to bardzo świeża sprawa). Nie mam też żadnego Witka w szkole ;)
A dla dziewczynki nie wiem... Zawsze mi się podobało "Anna" ale mam dużo Anek koleżanek i żadna nie jest fajna ;p Podobała mi się też Iga, ale mężowi nie ;) Kieeeedyś (jako 17latka) chciałam mieć Lenę ale jak widzę w szkole w jednej klasie 3 Lenki, 2 Julki itd to jestem zdeterminowana, żeby nie skrzywdzić dziecka "modnym" imieniem.
To prawda, nauczyciele mają najgorzej :D bo jakby nie patrzeć to każde imię się z kimś kojarzy :D

Wypraszam sobie ja jestem Anna i jestem świetna haha

U nas z racji podwójnej opcji jest masakra. Ja chciałam Jagne, albo Bogne. Mąż cos mówi o Matyldzie i Toli. Chłopaki będą Olaf i EjTy ;)

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry