reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trochę śmiechu nie zaszkodzi czyli wątek humorzasty

reklama
Leżę, oglądam mecz, piję piwo, zagryzam czipsem i jeszcze głaszczę psa.
Nagle wchodzi żona i awanturuje się, że nic nie robię

Według kalendarza chińskiego ten rok jest rokiem świni.... a Andrzej Lepper w wywiadzie powiedział, że ten rok jest jego rokiem....

W Czernobylu wiosna: trawka się czerwieni, ptaszki wesoło podszczekują...

Kartka z przyszłości: 12 stycznia 2013 - pierwsze posiedzenie komisji śledczej do sprawy afery Euro 2012.

Ministerstwo Edukacji Narodowej i Sportu donosi, iż od przyszłego roku we wszystkich szkołach w Polsce kosze na śmieci zostaną wymienione na przezroczyste tak, aby nauczyciel wiedział, co się dzieje w klasie, gdy uczniowie nałożą mu pojemnik na głowę.

Na spowiedzi dla zwały powiedziałem księdzu, że ściągałem nielegalnie filmy i muzykę oczywiście na własny użytek, bo piratem żadnym nie jestem, a on powiedział, że mam zwrócić skradzione rzeczy, powiedziałem, że nie wiem jak to zrobić, wtedy on powiedział, żebym przekazał je komuś potrzebującemu, więc udostępniam je w eMulu za darmo wszystkim (robię to w ramach pokuty)

Kredki z biedronki, kiełbasa z biedronki, chleb z biedronki, koncentrat pomidorowy z biedronki... A się k**** z Azjatów śmialiśmy, że z psów ciastka robią.;-)

wlasnie czytałam Adamowi to co napsiałas Irma.............dobreeee!!!usmialismy sie..a najlepsze to ostatnie:-D:-D:-D:-D:-D..biedronka jutro na obiad:laugh2::laugh2:

a taki oto kawał usłyszałam ostatnio w radiu :
pan z panią jadą w pociągu, kobieta zauważyła że gość ma rozpięty rozporek i delikatnie zwraca mu uwagę :
-przepraszam sklep Panu się otworzył
Facet szybko pozapinał rozporek , ale siedzi i zastanawia się czy coś było widać, w końcu pyta:
- przepraszam a kierownika Pani widziała?
-nie, tylko jakiś fizyczny na workach leżał:-):-D

Kto to taki?
Jak na człowieka nie jest zbyt wysoki, z pewnością nie jest też uznawany za przystojnego. Czytaj: niski i brzydki.
Jest ponury, humorzasty, wiecznie niezadowolony.
W swojej pomysłowości wykazuje pewną inteligencję, ukierunkowaną jednak głównie na zadawanie ciosów i ran swoim oponentom. Knucie przeciwko nim zabiera większość jego czasu i energii.
Uważa, że zawsze ma rację, a za niepowodzenia najczęściej wini innych.
Ponadto mieszka sam wraz z kotem i nie posiada ani prawa jazdy ani konta bankowego.
Kto to taki?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Oczywiście:
Gargamel
Wszelkie podobieństwa, o ile są, do osób faktycznie istniejących, były rzecz jasna, niezamierzone.
;-)​

reklama
ZBIERAJ PUNKTY ZA PODPIERDALANIE W PRACY:
1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie;
5 PKT - Niby nieumyślne podpierdolenie;
10 PKT - Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków;
20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się
winnym,byle zaistnieć;
30 PKT - Podpierdolenie w obecności świadków;
40 PKT - Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym;
50 PKT - Samopodpierdolka przy świadkach;
60 PKT - Podpierdolenie do przełożonego w obecności podpierdalanego bez