reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trochę śmiechu nie zaszkodzi czyli wątek humorzasty

Sandra nie zagląda mi do majtek :-D ani do swojego pampersa :-D narazie \
Za to przy przewijaniu zawsze wsadza paluchy tam gdzie nie trzeba (drapie sie po pupie ) niestety ciężko upilnować (za szybka jest dla mnie ) i paluszki całe z kupy :-D i nie tylko a na koniec mama :szok:

No ale na szczęście sporadycznie jej się to zdarza bo prawie cały czas kupka do nocnika , ale jak mama nie upilnuje to potem trzeba się kąpać :-D niestety

reklama
Ta dziewczyna musi mieć skrzywione poczucie humoru.... Dziecko zapłakane, na pewno mu nie jest wygodnie, skoro jedna nóżka wystaje na zewnątrz, to druga musi być jakoś nienaturalnie zgięta.... Nieeeee, wcale mi nie jest do śmiechu :no:

:angry::angry::angry:Co za palanty:wściekła/y:A ostatnio w USA jakiś pojeb....y tatus włożył do mikrofali córeczkę i jąpodpiekł bo mu przeszkadzała:szok::no:Nie wiem skąd w ludziach tyle zła ale ja za krzesłem elektrycznym jestem

"Jabłuszko"

robalvq4.gif

Siedział robaczek na drzewie i zobaczył jabłuszko.
Myśli sobie: zjem jabłuszko.
Ale po chwili myśli: Poczekam, dojrzeje, będzie lepsze.
zwierzaczki123blogercomvf4.gif

Przyleciał ptaszek i zobaczył robaczka.
Myśli: zjem robaczka.
Ale od razu stwierdził: Poczekam, robaczek zje jabłuszko, będzie lepszy.
kotek11ky2.jpg

Na drzewko, po cichutku wszedł kot i zobaczył ptaszka.
Myśli chytrze: zjem ptaszka.
Ale za chwilę myśli: Poczekam, ptaszek zje robaczka, będzie lepszy.
W końcu cierpliwość wszystkich została nagrodzona. Jabłko wreszcie dojrzało i tak,
jak każdy z nich pomyślał, tak zrobił.
Robaczek zjadł jabłuszko,
ptaszek zjadł robaczka,
a kotek zjadł ptaszka.
Ale po tym ptaszku, taki się zrobił ciężki, że spadł z gałęzi, wprost w wielką kałużę...

Jaki z tego morał?
oko1zs2.gif

Im dłuższa gra wstępna, tym bardziej wilgotne futerko
kotfa6.jpg

reklama
Do góry