reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trądzik, HELP!

Tymczasowa28

Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Od mniej więcej 3 miesięcy stan mojej buzi bardzo się pogorszył - trądzik na brodzie, tłusta cera, No po prostu to jakaś masakra. Nie zmieniałam w ostatnim czasie nic jeśli chodzi o moja higienę. Pracuje z domu, wiec prawie w ogóle się nie maluje. Staram się jeść dobrze i pic dużo wody, aaa skóra tak mi się odwdzięcza ... macie jakieś sposoby na wypryski w 2 fazie cyklu? Pomocy ....🙏

reklama
Dobry dermatolog.
U mnie się sprawdza olejek z nasion dzikiej róży na co dzień po myciu, a na jakieś krostki punktowo olejek z drzewa herbacianego. Uwielbiam olejki i lubię je stosować. Do mycia możesz spróbować ze szczotką soniczna. Skóra po niej jest gladsza i jakby lepiej oczyszczona

Ja polecam maśc na bazie drzewa sandałowego dla mnie rewelacja. Nie pamietam nazwy postaram się znaleźć w necie ale w aptece będą wiedzieć

Skąd ja to znam..trądzik był dla mnie prawdziwym utrapieniem. Na całe szczęście udało mi się wygrać tą nierówną walkę z pomocą kuracji laserowej, którą robiłam w Krakowie, a dokładniej w vesunie. Z pomocą lasera udało mi się również usunąć blizny potrądzikowe i nie ma po nich śladu. Z resztą tutaj możecie sobie o tym poczytać: www.usuwanie-blizn-rozstepow.pl . Nie ukrywam, że gdy blizny zniknęły, to poczułam ulgę.

Do góry