reklama
Rozwiązanie
Ja czekałam dzień albo dwa
marta18691
Fanka BB :)
Musisz isc po lekarstwa przepisze Ci ginekolog i bedzie dobrze
Tak bardzo się boje, to moja pierwsza ciąża i sama już nie wiem co myśleć. Nawet nie mam pomysły kiedy i skąd toxo się u mnie wzięła że obydwie dodatnieMusisz isc po lekarstwa przepisze Ci ginekolog i bedzie dobrze
G
gość _199
Gość
jedna toxo to przeciwciała, a drugie, że aktualnie przechodzisz, a nie dwa inne rodzaje. Najłatwiej zarazić się wbrew pozorom przez mięso, a nie przez kota.Tak bardzo się boje, to moja pierwsza ciąża i sama już nie wiem co myśleć. Nawet nie mam pomysły kiedy i skąd toxo się u mnie wzięła że obydwie dodatnie
Balbinka1991
Dostaniesz skierowanie do zakaznika tam Ci rozszerza te badanie. Możliwe że złapałaś toxo przed ciążą stąd takie wysokie igg i nie będzie miało to wpływu na dziecko. Musisz się skonsultować z lekarzem.
Ewelina.Be
Ja miałam toksoplazmozę w ciąży. Od początku ciąży do porodu musiałam brać antybiotyk, a syn urodził się zdrowy
reklama
Toxo złapałaś już w ciąży czy przed ciąża ? W którym tygodniu się dowiedziałaś ?Ja miałam toksoplazmozę w ciąży. Od początku ciąży do porodu musiałam brać antybiotyk, a syn urodził się zdrowy
reklama
marta18691
No ja kota mam i nigdy jeszcze sie nie zarazilamjedna toxo to przeciwciała, a drugie, że aktualnie przechodzisz, a nie dwa inne rodzaje. Najłatwiej zarazić się wbrew pozorom przez mięso, a nie przez kota.