reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Torby do wózka - co się u Ciebie sprawdziło?

aniaslu

red. nacz. babyboom.pl, psycholog, admin
Członek załogi
Miasto
Warszawa
Kolejne pytanie o Twoje must have! 👯‍♀👜

Dziś na tapet bierzemy torby do wózka! Która okazała się niezastąpiona? Masz model, który mieści WSZYSTKO, nie spada z rączki i nie wygląda jak klasyczna torba „na pieluchy”? 🙌 A może w ogóle nie używałaś?

Podrzuć w komentarzu swój numer 1 i dorzuć dwa słowa, dlaczego właśnie ta torba to hit. Jak już się wspieramy w tylu obszarach, to fajnie też w zakupowym 🎯
Dzięki❤️

reklama
Joissy! Ja mam model Gina i jest rewelacyjna, w ogole nie wyglada jak taka typowa torba do wozka i przez to uzywam jej nonstop. Miesci wszystko. Milion kieszeni i przegrodek w srodku, kazda rzecz ma swoje miejsce. W zestawie zaczepy do wozka i mata do przewijania.

Torba zakupiona na Alliexpres model identyczny jak Duo Signature od Skip Hop. Milion przegródek i kieszonek na pieluszki, butelki zabawki itd. do tego mata do przewijania i termiczne etui na butelkę. Bardzo pojemna i przez owe kieszonki łatwo rozmieścić i zlokalizować później zawartość. Zaczepiana na zaczepy do wózka plus regulowany pasek na ramię i uchwyty. Jakoś wykonania świetna (materiał mimo upływu lat nie wytarł się, zamki działają). Towarzyszy mi nieraz nawet teraz w podróżach (jako dodatkowa na np. prowiant w czasie podróży) mimo że dziecko ma już 5 lat.

Joissy - głównie dlatego, że nie wygląda jak typowa torba do wózka.
O ja dostałam od nich kiedyś coś co było i torbą i plecakiem w jednym. To było fajne i rzeczywiście wyglądało z zewnątrz tak, że nie było widać, że to ma coś wspólnego z dziećmi.

Plecako-torba z aliexpress ♥️liczne przegródki, ochrona termiczna, naprawdę bardzo dużo miejsca :) mamy już 4 lata i polecam!

Miałam torbę Babyono. Teraz mają też plecaki. Świetnie sie sprawdziła. Miała mate do przewijania. Wyglądała elegancko na ramieniu. Wygodna i pojemna. Świetnie wpisała sie w kolor wózka. No i była tania

Załączniki

• 0ef5177f-5c3f-4099-ab0a-8673b8cfdd5c.jpeg
    0ef5177f-5c3f-4099-ab0a-8673b8cfdd5c.jpeg
    38,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
U mnie od 2,5 roku sprawdza się torba z Bibi Mall. Ma trzy przegródki na zewnątrz (2 mniejsze i 1 większa) i taki sam układ w środku. Nie ma przewijaka, ale u nas spacery krótkie, nie zdarzyło się przebierać poza domem. Na luzie mieszczę w niej chusteczki, pampersy, przewijak jednorazowy, ubranka na przebranie, bidon, chrupki kukurydziane. Torba do wózka (kinderkraft prime) niespecjalnie do mnie przemawiała, miała zapięcie na zatrzask.

1000011673.jpg

Do góry