reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torby do wózka - co się u Ciebie sprawdziło?

aniaslu

red. nacz. babyboom.pl, psycholog, admin
Członek załogi
Miasto
Warszawa
Kolejne pytanie o Twoje must have! 👯‍♀👜

Dziś na tapet bierzemy torby do wózka! Która okazała się niezastąpiona? Masz model, który mieści WSZYSTKO, nie spada z rączki i nie wygląda jak klasyczna torba „na pieluchy”? 🙌 A może w ogóle nie używałaś?

Podrzuć w komentarzu swój numer 1 i dorzuć dwa słowa, dlaczego właśnie ta torba to hit. Jak już się wspieramy w tylu obszarach, to fajnie też w zakupowym 🎯
Dzięki❤️

reklama
Joissy! Ja mam model Gina i jest rewelacyjna, w ogole nie wyglada jak taka typowa torba do wozka i przez to uzywam jej nonstop. Miesci wszystko. Milion kieszeni i przegrodek w srodku, kazda rzecz ma swoje miejsce. W zestawie zaczepy do wozka i mata do przewijania.

Torba zakupiona na Alliexpres model identyczny jak Duo Signature od Skip Hop. Milion przegródek i kieszonek na pieluszki, butelki zabawki itd. do tego mata do przewijania i termiczne etui na butelkę. Bardzo pojemna i przez owe kieszonki łatwo rozmieścić i zlokalizować później zawartość. Zaczepiana na zaczepy do wózka plus regulowany pasek na ramię i uchwyty. Jakoś wykonania świetna (materiał mimo upływu lat nie wytarł się, zamki działają). Towarzyszy mi nieraz nawet teraz w podróżach (jako dodatkowa na np. prowiant w czasie podróży) mimo że dziecko ma już 5 lat.

Joissy - głównie dlatego, że nie wygląda jak typowa torba do wózka.
O ja dostałam od nich kiedyś coś co było i torbą i plecakiem w jednym. To było fajne i rzeczywiście wyglądało z zewnątrz tak, że nie było widać, że to ma coś wspólnego z dziećmi.

Plecako-torba z aliexpress ♥️liczne przegródki, ochrona termiczna, naprawdę bardzo dużo miejsca :) mamy już 4 lata i polecam!

Miałam torbę Babyono. Teraz mają też plecaki. Świetnie sie sprawdziła. Miała mate do przewijania. Wyglądała elegancko na ramieniu. Wygodna i pojemna. Świetnie wpisała sie w kolor wózka. No i była tania

Załączniki

• 0ef5177f-5c3f-4099-ab0a-8673b8cfdd5c.jpeg
    0ef5177f-5c3f-4099-ab0a-8673b8cfdd5c.jpeg
    38,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
U mnie od 2,5 roku sprawdza się torba z Bibi Mall. Ma trzy przegródki na zewnątrz (2 mniejsze i 1 większa) i taki sam układ w środku. Nie ma przewijaka, ale u nas spacery krótkie, nie zdarzyło się przebierać poza domem. Na luzie mieszczę w niej chusteczki, pampersy, przewijak jednorazowy, ubranka na przebranie, bidon, chrupki kukurydziane. Torba do wózka (kinderkraft prime) niespecjalnie do mnie przemawiała, miała zapięcie na zatrzask.

1000011673.jpg

Do góry