reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torbiel po poronieniu

Witam, za dwa tyg mam wizyte u gin wiec nie chce komentarzy typu idz do lekarza. Zastanawiam sie czy ktoras z kobiet miala podobnie. Wiec tak, pod koniec lutego poronilam, nie mialam zabiegu lyzeczkowania. W maju mialam torbiel, bralam leki i gin powiedzial ze pekla i teraz okres bedzie normalny. Przez caly czerwiec z partnerem staralismy sie o dziecko, w dniu spodziewanej miesiaczki dostalam jasno brazowe a nawet blado rozowe uplawy, ktore sie skonczyly. Niestety mam bole plecow, stan podgoraczkowy od 2 moze nawet 3 tyg i bole po prawej stronie jaknika. Czy jest taka mozliwosc ze to kolejna torbiel? Bo ciaza raczej odpada robilam test pod koniec czerwca i 2lipca oba negatywne. Bedzie wdzieczna za kazda odpowiedz

reklama
Ja poronilam na początku marca i było lyzeczkowanie. Po miesiącu kontrola i torbiel 4*5 zalecenia badanie ca 125 i jak wynik wysoki to kontrola za miesiąc jak niski to za 3, bez żadnych leków. wynik ca był niski. 3miesiączki normalne ale obfite przed każdą ból prawego jajnika. 4 miesiączka nie przyszła test pozytywny delikatne brązowe krwawienie. Wychodzi na 5 tydzień. Idę dziś do ginekologa. Boli mnie ten prawy jajnik bardzo. Mam nadzieję że to ciąża

Do góry