reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torbiel na jajniku

Od 2 tyg plamiłam dość mocno na vrozowo pobolewał brzuch, później lekko z krwią , a dziś rano było brozowe a teraz jest no czerwona krew , wczoraj byłam u ginekologa i powiedziała mi że mam torbiel na jajniku i orzepisała mi duphaston 2x1 no i Nir wiem co się dzieje pomocy

reklama
Też kilkanaście lat temu miałam wielkości 3,5 cm. Leki pomogły (nie pamiętam już co brałam) i wystawione skierowanie na zabieg się nie przydało. Trzymam kciuki by leki pomogły. Później przytrafiały mi się jeszcze że 2 razy i tak jak nagle pojawiły się tak nigdy nie wróciły. Na 3 mies. po leczeniu włączone miałam tabletki antykoncepcyjne i od tego czasu mam spokój.

Też kilkanaście lat temu miałam wielkości 3,5 cm. Leki pomogły (nie pamiętam już co brałam) i wystawione skierowanie na zabieg się nie przydało. Trzymam kciuki by leki pomogły. Później przytrafiały mi się jeszcze że 2 razy i tak jak nagle pojawiły się tak nigdy nie wróciły. Na 3 mies. po leczeniu włączone miałam tabletki antykoncepcyjne i od tego czasu mam spokój.
No dobrze ale takie brązowe plemienia i juz nawet krew się pojawia ? ...

Do góry