reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torbiel jajnika a ciąża?

Hej dziewczyny, byłam dzisiaj u ginekologa, ciąża się rozwija prawidłowo, widziałam dzisiaj jak bije serduszko, jestem w 6tyg.5dniu, na prawym jajniku już w sumie od samego początku widniała torbiel, dzisiaj miałam robione usg i to jest torbiel ciałka żółtego która wynosi już 6 cm. Wcześniej byłam u innego lekarza i przepisał mi duphaston 2x dziennie, dzisiaj pojechałam prywatnie i ginekolog kazał mi odstawić, w sumie jak tylko zaczęłam go brać moje samopoczucie jest fatalne, w nocy nie śpię tak mnie mdli+ wzdęty brzuch, zobaczymy jak dzisiaj bo już 2 tabletki nie wzięłam. :podobno ma się wchłonąć, następna wizyta za miesiąc 20 marzec.

reklama
Hej dziewczyny, byłam dzisiaj u ginekologa, ciąża się rozwija prawidłowo, widziałam dzisiaj jak bije serduszko, jestem w 6tyg.5dniu, na prawym jajniku już w sumie od samego początku widniała torbiel, dzisiaj miałam robione usg i to jest torbiel ciałka żółtego która wynosi już 6 cm. Wcześniej byłam u innego lekarza i przepisał mi duphaston 2x dziennie, dzisiaj pojechałam prywatnie i ginekolog kazał mi odstawić, w sumie jak tylko zaczęłam go brać moje samopoczucie jest fatalne, w nocy nie śpię tak mnie mdli+ wzdęty brzuch, zobaczymy jak dzisiaj bo już 2 tabletki nie wzięłam. :podobno ma się wchłonąć, następna wizyta za miesiąc 20 marzec.
A jak miałaś torbiela to zaszlas w ciążę czy w czasie ciąży pojawił się torbiel?Pytam się,bo mam torbiela jakieś 3 miesiące przez 2 miesiące nie wiedziałam,że go wogle mam nic nie czułam a teraz mam podejrzenia,że mogę być w ciąży tylko jak ma się torbiela yo też wychodzi test pozytywny.Jak to było u Ciebie??

Ja w 6 tyg ciazy dowiedzialam się ze mam torbiel 7 cm! Po miesiącu brania duphastonu 3 x dz .nie ma po nim śladu mi ginekolog mowila ze torbiele nie wytwarzaja beta hcg wiec nie mozliwe zeby od torbieli test byl pozytywny.

Hej dziewczyny ! 😊 Mam pytanie bo byłam dzisiaj na wizycie i gin, okazało się że tak jak wszystko było okej owulacje dokonane itd dzisiaj na usg lekarz stwierdził ze mam torbiel krwotoczna 3 cm i że ciąży nie widzi
Staramy się ponad 1,5 roku z narzeczonym
Czy lekarz mógł się pomylić i czy to może być torbiel pomylona z wczesną ciążą z dobrze rozwiniętym ciałkiem żółtym proszę pomóżcie

Hej dziewczyny ! 😊 Mam pytanie bo byłam dzisiaj na wizycie i gin, okazało się że tak jak wszystko było okej owulacje dokonane itd dzisiaj na usg lekarz stwierdził ze mam torbiel krwotoczna 3 cm i że ciąży nie widzi
Staramy się ponad 1,5 roku z narzeczonym
Czy lekarz mógł się pomylić i czy to może być torbiel pomylona z wczesną ciążą z dobrze rozwiniętym ciałkiem żółtym proszę pomóżcie
Halo jest tu ktoś jeszcze ???🤔🤔

Do góry